10 förslag för att förbättra Digg

digg

 1. Hemsidan är inte riktad mot mig och inte heller optimerad för sociala medier. Min Digg-sida ska innehålla min väns senaste diggs, mina senaste diggs samt andra innehållsområden som jag kan lägga till (efter kategori, etc.)
 2. "Digg handlar om ..." är bortkastat utrymme. Flytta upp menyn. Om jag vill veta vad Digg är, lägg en länk om. Du tar upp mycket värdefull fastighet.
 3. Pro / Con-kommentarer. Jag skulle vilja se vem som har den bästa kommentaren FÖR ett ämne och vem som har det bästa ämnet MOT. Låt oss börja konflikten. Den oändliga strömmen av kommentarer är värdelös.
 4. Var rankar jag? Jag är ingen stor grävare ... men jag skulle vilja veta var mina berättelser rankas på den totala webbplatsen. Vilka är de 10 bästa grävare?
 5. Bli av med den stora jätte Diggnation Podcast-bannern. Sheesh ... en trevlig liten högtalare skulle fånga mer uppmärksamhet åt Podcast.
 6. Aktivera viskningar, kanske en chatt på de mest aktiva Diggs. Dra samhället i realtid.
 7. Taggar, taggar, taggar. Dina kategorier suger. Det gör de verkligen. Varför inte låta folk märka sina poster så att jag kan prenumerera på “CSS” (som ett exempel).
 8. Kommande berättelser? Vad sägs om snabba berättelser? Jag bryr mig inte om den lama kommande historien. Men om det fick 10 diggs på några minuter ... varför inte ranka på acceleration?
 9. API? Jag önskar att jag kunde lägga till berättelserna som jag duggade eller som jag skickade till min webbplats. RSS är ganska begränsat ... men ett API skulle göra det möjligt för mig att göra ansökningar.
 10. Digg-varningar. När mina vänner gräver en historia, varför får jag inte en varning?

6 Kommentarer

 1. 1

  Punkt 8: helt överens. Det enda som är värre än att se samma berättelser på Diggs hemsida för hela dagen är att se mediokra / fruktansvärda / grymma historier på den kommande sidan.

 2. 2
 3. 3

  När det gäller kommande berättelser är det möjligt att sortera de kommande berättelserna efter de mest populära snarare än de nyaste. Jag tycker att det är ett enkelt sätt att se vilka hetaste kommande nyheter det just nu.

  Förhoppningsvis är det till hjälp. 🙂

 4. 4
 5. 5

  Hej killar ... om du är intresserad av en webbplats för att publicera berättelser, vilket är mycket mer pålitligt och pålitligt än Digg, försök Profigg.com Det är ett nytt projekt som kommer att hjälpa medelstora och små storlekar i synnerhet för att marknadsföra historier som annars aldrig skulle bli synliga.

 6. 6

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.