4 dagar förlorade från Internet

Sedan onsdag kväll är det verkligen första gången jag har kunnat sitta ner och faktiskt titta på min skärm. Torsdagen började min feber och de närmaste 48 timmarna var en actionfylld tävling för att försöka hålla mer vätska i som utvisades våldsamt från min kropp.

Jag känner att en månad har gått:

 • Tiotusentals tweets.
 • 3,967 XNUMX olästa flöden i min flödesläsare.
 • 242 e-postmeddelanden i min personliga inkorg.
 • 73 e-postmeddelanden i min arbetsinkorg.
 • 22 inbjudningar, 8 vänförfrågningar och 28 inkorgsposter på Facebook.
 • 5 röstmeddelanden på min mobiltelefon.
 • 2 röstmeddelanden på min arbetstelefon.
 • Jag missade happy hour med VD för ett företag som jag arbetade för år sedan.

Många människor undrar verkligen hur någon kan hålla allt detta tillsammans och göra en karriär på sociala medier. Att tappa fyra dagars fart och konsekvens kommer att ta sitt prägel på det totala antalet besökare, antalet prenumeranter jag har och till och med antalet Twitterare som följer mig - det kan ta veckor att få dessa siffror tillbaka i form.

Det är mycket svårare att hålla det här än vad de flesta tror ... kanske ännu mer än jag trodde! Jag hade till och med ett par arg telefonsamtal från folk som sa att de inte kunde få tag på mig igenom vilken som helst medium. Åh, jag önskar att mitt badrum hade telefonkonferenser.

Skulle de inte ha haft en överraskning.

6 Kommentarer

 1. 1

  Glad att ha dig tillbaka i de levandes land. Och "Nej tack!" till den telekonferensidén. Det är ett flöde som borde förbli mörkt för alltid!

 2. 2

  Bara bra att se att du kom till andra sidan badrummet - så att säga.

  Jag föreställer mig att den formidabla drivkraften du har byggt upp över tiden kommer att säkerställa en snabb slangböjning tillbaka i den saddade sadeln.

  Glad att höra att du håller på att reparera om inte. 🙂

 3. 3

  Räkna det som en välsignelse att vara bunden från de många elektroniska kopplingarna. Välkommen tillbaka till landet med blinkande varningar, pipande mobiltelefoner, direkta tweets och hotande deadlines. Välkommen tillbaka.

 4. 4
 5. 5
 6. 6

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.