6 fördelar med Twitter för att marknadsföra ditt varumärke

twitter power user fuskblad

Det finns många sociala medier och teknologkunniga där ute som talar om Twitterens bortgång. Jag ska vara ärlig att jag trots affärsbråk fortfarande hittar otroligt värde i plattformen. Om någon från Twitter läser detta, här är vad jag skulle göra omedelbart för att förbättra affärsresultaten:

 • Låt användarna betala för automatiserade tweets. Åh - jag kan höra skriken nu, men om det var överkomligt skulle jag betala för att marknadsföra mitt innehåll genom automatisering. Och jag skulle vara så glad att spammare omedelbart skulle överge plattformen. Automatiserad skräppost på Twitter är utbredd eftersom det är gratis ... ingen annan anledning.
 • Öka fokus på kvalitet och relevans över tillväxt. Jag är inte på Twitter för att följa kända personer ... Jag är där för att marknadsföra, ansluta och kommunicera med människor jag bryr mig om. Här är en tweet som sammanfattar mina känslor:

Så här ... Jag tror att dessa två förändringar skulle förändra affärsresultaten i samband med Twitter. Visst, de kommer inte att kunna skryta om fler användare än [sätt in sociala nätverk här], men det skulle ge tillbaka kärleken och uppskattningen för den korta kommunikationsplattformen som förvandlade Internet.

36% av marknadsförarna har förvärvat en kund via Twitter

Så hur använder ett varumärke Twitter effektivt? Follow.com utvecklade denna infografik för dig för att öka ditt engagemang och utnyttja plattformen för ökade affärsresultat med hjälp av dessa sex strategier:

 1. Var inte rädd för att marknadsföra ditt varumärke på Twitter som eget konto! Varumärken har ett större antal personer än i genomsnitt.
 2. Utnyttja Twitter-reklam! Du kan till och med ladda upp din kund- eller abonnentlista och bygga ut målgruppssegment för att rikta din annonsering till befintliga kunder eller personer som ser ut precis som dem.
 3. Twitter är en påväg plattform, vilket ger dig en unik möjlighet att ansluta till anhängare som inte vill läsa en bok, de vill bara ha ett snabbt citat, skämt eller råd.
 4. Inkludera alltid en uppmaning till handling, oavsett om det är retweet, ladda ner, ring, registrera eller något annat kommando.
 5. Förbättra dina uppdateringar med länkar och bilder för djupare engagemang och delning!
 6. Hashtag dina tweets så att du upptäcks i sökningar. Och var noga med att publicera dina tweets när dina följare är mer benägna att lyssna (som på helgerna!). Vi upprepar våra tweets hela tiden också.

Här är infografiken, Twitter Power User Cheat Sheet.

Twitter Fördelar

En kommentar

 1. 1

  twitter blir mycket användbart om det används rätt.
  Jag kände min användarbas växte enormt i antal
  mitt innehåll var relevant och mer informativt för användaren.
  tack så mycket för att du publicerade den här informationen det här inlägget hjälpte e också att förbättra mitt sätt att arbeta på Twitter och använda det mer på en bredare basis

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.