En ansiktslyftning för Dictionary.com

Jag är en ivrig läsare, men hemsk med stavning, skiljetecken och grammatik. Jag går till Dictionary.com när jag inte kan ta reda på vad ett ord betyder. Idag när jag läser Chips Quip on Plenarsnarkar idag visste jag inte vad han pratade om. Så jag vandrade över till Dictionary.com och de fick en ansiktslyftning. Ser bra ut men jag tror att de stal färgerna från mig, dock. (skojar)

Dictionary.com

Och jag förstår fortfarande inte vad en plenarsnark är. Jag var tvungen att gå till Wikipedia för att leta upp ett snark också. (ledtråd: spydig+anmärkning). Jag antar att det inte är så roligt när du är dum.

Men Hej, Snökar på en Plane ser bra ut, va?

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.