Ett personligt och hjärtligt känt tack till dig

Det här är en otrolig säsong för mitt arbete online. Idag nämndes min blogg på båda John Chow och Seth Godins blogg. Och jag var nyligen de ett ämne för ett mycket smickrande blogginlägg på Pat Coyles blogg! Förra veckan, Mike kl Konverteringstationer var nådig nog att nämna mig som en "Z-lister". Hans osjälviska marknadsföring av mig fick min blogg nämnd på över 70 andra, inklusive omnämnandet idag på Seth Godins blogg.

Under de senaste månaderna har min blogg skjutit i höjden trafik och i myndighet.

All denna tillväxt har verkligen inte varit från min expertis. Det har varit från min aptit för att fånga och sprida information och ditt delning av ditt kunskap och expertis. Jag skulle älska möjligheten att tacka var och en av er. Faktum är att om jag reser någon gång under nästa år med arbete, är ett av mina mål att göra just det. Jag meddelar dig vart jag ska, så träffas vi för en drink eller en kaffe. Om du kommer till Indy, tveka inte att meddela mig.

Ibland förbrukar bloggen för mycket av min dag, men allt du och jag gör verkar fungera:

  • Jag försöker ge ett originalämne i de flesta av mina poster. På det sättet är min blogg inte en del av diskussionen eller bara upprepar nyheterna, det är vad samtalet handlar om. Det är en svår uppgift, men det lönar sig.
  • Varje gång jag ser en referens till min blogg på en annan webbplats eller blogg försöker jag svara och tacka personen - även om deras inlägg inte är positivt (särskilt om det inte är det). Värdet finns i diskussionen. Jag har inte alltid (ok, sällan) rätt i alla fall.
  • Jag deltar i gruppbloggaktiviteter. Om Problogger är inte en del av din dagliga bloggrutin, gör det så. Darren utmanar ofta bloggosfären med gruppprojekt. De får alla mycket uppmärksamhet och exponering.
  • Jag delar med mig av saker som jag har lärt mig.
  • Jag försöker hjälpa alla som frågar. Det får mig till problem ofta, men det är vad jag måste ge. Det är min "present" om du vill.
  • Jag kopplar ämnen till andra bloggare. Om jag ser ett diskussionsämne där en av bloggarna som jag läser är expert försöker jag alltid koppla ihop de två. Vad är ett nätverk för om du egentligen inte kommer att hjälpa till att göra anslutningarna?
  • Du fortsätter att marknadsföra min blogg för mig.

På tal om tack ...

Berryman-familjenJag sitter hos Starbuck just nu. För att vara ärlig så var jag lite nere idag att jag inte är med mina barn ikväll eller imorgon. De tillbringar en bra jul med sin mamma och styvfamilj. När jag skrev fick jag en e -postuppdatering från min vän, Glenn, som är på uppdrag i Moçambique och det studsade mig tillbaka till att må bra om så mycket att jag måste vara tacksam för.

Det påminde mig om att andra offrar så mycket under den här semesterperioden. Jag offrar egentligen ingenting ... sitter med min Peppermintmocka i ett mysigt kaffehus. De Berrymans tog hela familjen på uppdrag till Moçambique för att hjälpa till att utbilda och sprida det goda ordet. Kan du föreställa dig? Jag har otrolig respekt för dem som ger så mycket.

Och jag minns våra trupper. Jag var utomlands i 9 månader under Desert Shield/Desert Storm och tillbringade julen flytande i Persiska viken. Det är jobbigt att vara borta under en säsong som vanligtvis drar ihop familjer. Gud välsigne våra trupper, deras familjer och de familjer som har förlorat så mycket.

Tack till er alla! Du har verkligen gjort detta till en otrolig semester för mig.

En kommentar

  1. 1

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.