Ett Wordle-visitkort!

kortet

Wordle slå de bloggvärlden a par veckor sedan och bloggare har surrat! Wordle är ett Java-program som förvandlar din taggmoln till en sak av skönhet.

jag trodde Wordle var coolt, men inte nödvändigtvis bloggvärdigt.

Idag konsulterade jag för Sharpminds. En av folket i sessionen, Linda Watts, överlämnade sitt kort och det satte genast ett leende på mitt ansikte!
kortet

Linda hade en hel samling av dem (liksom några andra unika mönster), varje uppsättning fokuserade på olika nyckelord och fraser, alla med sin kontaktinformation på baksidan! Så otroligt kreativt! Jag tror att om jag vore Wordle-killarna, skulle jag anställa Linda och sätta henne som ansvarig för visitkortavdelningen!

Linda var webbansvarig de senaste 9 åren och är oerhört kreativ, begåvad och entusiastisk. Jag skojade henne om att vara en nörd - hennes input till klassen tillförde så mycket.

Det är därför jag älskar att lära BitWise-lösningar Sharpminds-händelser, jag lär mig så mycket av alla deltagare att jag går ut och känner att jag lärde mig mer än jag lärde.

Linda ser nu fram emot en ny karriär som webb-, webb 2.0- och utskriftsteknikcoach. Du kanske vill ringa henne för några originella idéer! Jag önskar att jag hade tänkt på den här idén när jag pratade om välja visitkort Denna vecka! Jag är inte säker på om Linda letar efter heltidsanställning - du borde fråga om du har en möjlighet till en skicklig webbmarknadsförare.

8 Kommentarer

 1. 1

  Tack för den här Doug. Jag tweetade din ursprungliga tweet igen eftersom jag gillar den så mycket. Jag spelade med Wordle några timmar tillbaka och kom med 3 olika moln som jag lade upp på min vägg på jobbet.
  Nu tror jag att det kan finnas ett antal andra häftiga sätt att använda dessa.
  När vi tänker på grafik - betraktar vi sällan kraften i ord som grunden för det som vanligtvis är bildbaserat.
  En bild kan vara värt tusen ord men ett ordmoln kan vara värt mer än du kan säga i det lilla utrymmet på ett visitkort!

 2. 3

  Doug
  Tack för det underbara omnämnandet i dagens blogg. Vilket sätt att börja min dag!

  Mina permanenta kort väntade i min brevlåda när jag kom hem igår. Jag skickar ett prov till dig. Jag vet att du kommer att bli imponerad av kvaliteten på Moo Printing.

  Skål!
  Linda

 3. 4
 4. 6
 5. 7
 6. 8

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.