WordPress: Hantera annonser med Ad-minister

Varje gång jag testade några annonser på min webbplats, var jag alltid tvungen att nå temadesignern och redigera kärnan i dem ... något som gör mig lite nervös. Jag har testat en hel del annonsplugins för min WordPress -blogg, men ingen av dem var tillräckligt robusta.

Den här veckan hittade jag äntligen vad jag behövde med ett fantastiskt WordPress ad management plugin, kallat Ad-minister.
administrera
Gränssnittet för Ad-minister är inte för intuitivt, men funktionerna är perfekta. Här är stegen till konfigurera Ad-minister, kolla in författarens webbplats för ytterligare information:

 1. Installera och aktivera plugin.
 2. Ange den nödvändiga koden i ditt tema, se till att ge bra beskrivningar för platsen - speciellt om du har en hel del regioner:
   'Top banner', 'description' => 'Detta är bannern ovanpå varje sida', 'före' => '> div id = "banner-top">', 'efter' => '> / div> '); do_action ('ad-minister', $ args); ?>
 3. Gå till din hantera Fliken och välj Administrera.
 4. Klicka på Positioner / widgets fliken och du bör nu se alla positioner som du har lagt till i din temadesign.
 5. Nu klickar du på Skapa innehåll. Efter din kod, välj positionen där du vill att den ska visas och du är igång. Var noga med att rubricera innehållet tillräckligt för att differentiera dina annonser.
 6. Nu är du igång!

Plugin har också ytterligare funktioner som datumintervall, antal klick, etc. Det är en mycket robust plugin som har allt du behöver för att hantera annonsering enkelt på en Wordpress blogg!

En kommentar

 1. 1

  Jag startade precis mitt eget hemföretag och jag undersöker hur jag bäst kan annonsera. Jag stötte på den här bloggen och gillar verkligen idén med detta program för att hjälpa småföretag att komma igång med bättre reklam. Jag måste undersöka denna information ytterligare. Jag tittar också på en annan annons "hjälp" som heter Glyphius? Har du hört talas om det? Tack för att du delade några tankar och för att ge mig ytterligare ett underbart tips om vad jag ska titta på!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.