Annonser på hemsidan?

annonser på hemsidan

Perception är verklighet. Jag har alltid trott att det till viss del är sant. Uppfattningen hos den anställde är verkligheten för vilken typ av företag eller chef de arbetar för. Uppfattningen av marknaden är hur aktien reagerar. Din kunds uppfattning är hur framgångsrikt ditt företag är.

Uppfattningen om en bloggs framgång är hur väl den genereras.

När jag tittar runt på nätet finns det några som tror inte på att tjäna pengar på sin bloggoch några den där do. När jag såg var och en av dessa webbplatser ändra sina stilar och lägga till fler annonser växte deras läsekrets liksom deras inkomster.

Skulle du välja den fastighetsmäklare som körde en Cadillac eller en Kia?

Antagligen inte. Perception är verklighet. Även om min webbplats fortfarande växer i framgång, var det dags att jag gjorde något för att ta examen till nästa nivå. Fler och fler företag närmar mig att annonsera på min webbplats och jag hade inte riktigt rummet, och inte heller ett tillräckligt system för att hålla reda på dessa annonser. Så - jag arbetade lite med temat.

Martech Zone 3-kolumn layout

Jag gjorde dock mycket noggrant med temat. Jag ville ge bra placering för de företag som ville sponsra webbplatsen, men jag ville inte försämra innehållet. Många av de bloggar som jag tjänar pengar på som jag faktiskt ser blockera läsarna vägen till innehållet med reklam. Jag tror att det är påträngande och onödigt. Jag föraktar personligen att bläddra igenom annonser för innehåll, så jag använde den gyllene regeln när jag implementerade annonser på min egen blogg.

Annonserna är typiska 125px med 125px, en ganska bra standard i annonser och finns i överflöd på Commission Junction och Dubbelklicka. När positionen inte används av en faktisk sponsor kan jag fylla i den med en annons från en av dessa tjänster eller med en tom annons.

Om detta gör dig upprörd hoppas jag att jag inte tappar dig som läsare. De RSS-flöde har vanligtvis en enda sponsor på botten av det, men du hittar mycket mindre reklam där. Vänligen också veta att jag regelbundet avvisar annonsörer. Den här veckan kontaktades jag av någon som ville betala mig snyggt för att lägga upp en annons. När jag undersökte (aka: Google) fann jag att de föraktades på Internet för att placera adware och spyware. Jag lät dem veta att jag inte skulle stödja en organisation som använde bedrägliga tekniker som denna.

En sista anmärkning, mina vänner fortsatte att kommentera "glamour shot" på min rubrik. Någon fick till och med otäck om det. Perception är verklighet, så jag tog ett skott av mig själv igår kväll med MacBookPro iSight-kameran och fotograferade den i sidhuvudet. Det är så de flesta av er känner mig ... grånar och ler!

23 Kommentarer

 1. 1

  Ser bra ut Doug! Du har rätt, dessa annonser är inte påträngande lite. Dessutom gillar jag den nya stilen. Det är väldigt friskt.

 2. 2

  Doug

  Vanligtvis läste jag din blogg via RSS, men idag var jag tvungen att titta på omformningen.

  Hmm ... för mig ser det nu överfullt ut, och särskilt blinkande blixtannonser är en olägenhet för koncentrerad läsning. De försöker ständigt ta bort uppmärksamheten från texten.

  Även om jag inte är emot att tjäna pengar på en blogg, stöder jag att ge texten sitt utrymme. Whitespace är en vän och inte något som bör fyllas med annonser.

  http://weblogtoolscollection.com/archives/2007/11/15/lessons-from-eye-tracking-studies/

  När det gäller fotot av dig tror jag att det skulle tjäna på något digitalt mörkerrum (aka Photoshop eller liknande). Färgerna verkar lite svaga, och det finns något konstigt på höger sida som får ditt ansikte att se större ut. Det verkar också som att du inte tittar direkt in i kameran, bara lite av. Tillsammans med den airbrushed vita runt ditt huvud ger detta en kuslig, guru-liknande känsla.
  Jag skulle ta fotot igen med en skjorta som matchar din bloggs färgschema. Skjut porträttet med en längre lins, ge lite mer kontrast. Kanske en liten blixt för att få en gnista i ögonen.

 3. 3

  Lycklig tacksägelse, Doug. Jag gillade ditt glamourskott, men jag gillade det nya skottet också, det är definitivt mer ett tecken på ditt personliga leende. Jag gillar det nya formatet också. Jag kan ignorera annonserna om jag vill, eller titta på dem om jag vill, vilket är hur det ska vara.

  Skål,
  Jules

 4. 4

  Glad thanksgiving!

  Det är verkligen en trevlig teknik som du har använt här. Varför inte använda adserver? Jag är säker på att dina annonsörer kan spåra klickarna själva 🙂

 5. 5

  Hej Doug, ledsen för den videon i Googles flöde .. * oops *

  Jag märker att du har några tillgängliga annonsutrymmen. Vad går de för? Skicka ett mejl till mig när du har en chans.

  Jag har en video som kommer att tjäna mycket mer pengar än Jaimes $ 70,000 XNUMX i bokförsäljning som gjorde det möjligt för henne att vinna Next Internet Millionaire.

  Ta en titt när du har en chans.

  Grattis på Turkiets dag!

 6. 7

  Hej Doug,

  Detta är faktiskt mitt första besök på din webbplats så jag kan inte kommentera din gamla layout. Jag gillar dock din nya layout, den ser fräsch och ren ut utan för mycket reklam.

  Jag är dock inte säker på att ha en bild av dig själv på din blogg. Jag antar att det gör det till en mer personlig upplevelse om dina läsare kan se vem du är.

  Jag hoppas att du snart kan fylla i annonsplatserna i den vänstra kolumnen!

 7. 8

  Hej Doug, jag tycker att den nya layouten ser fin ut. Jag hade inga problem med ditt gamla "glamour shot", men det nya är också trevligt.

  Fortsätt med det stora arbete!

 8. 9

  Gjorde några mindre ändringar - vissa baserades på feedback:

  1. Fotograferade lite färg i bilden.
  2. Skickade Annonspriser sida

  En sak du kanske inte har lagt märke till är att jag faktiskt inte konsumerade något bloggutrymme när jag utformade denna layout.

  Faktum är att det faktiska innehållet är lite bredare. Jag utvidgade helt enkelt bredden på den aktuella layouten. Jag krympte också ner huvudets storlek så att folk kunde komma till innehållet snabbare.

  Tack för att du fick veta vad du tyckte!
  Doug

 9. 10

  Det kan inte betyda mycket för dig, men du har förlorat mig som läsare. Jag har länge känt mig illa med den ständiga kommersialiseringen av webben och bloggar i allmänhet och jag tror att det är dags att jag börjar bryta mina band till den delen av internet. Så, ja, adjö antar jag; Jag njöt av min vistelse här, men just nu känner jag att charmen drunknade av ett stort antal blinkande vädjan om pengar. (Och åt sidan, pop-up-annonser för Content Link måste vara en av de mest avskyvärda formerna av reklam som någonsin uppfunnits)

  • 11

   Hej Myk,

   Jag uppskattar att du meddelade mig och jag är ledsen att du lämnar. Jag vädjar inte till någon att ge mig pengar, men jag tycker inte att det är synd att ge så mycket råd utan kostnad och försöka tjäna pengar på bloggen till dess fulla kapacitet.

   Jag tror att vissa tycker att jag är rik eller något baserat på framgången med min blogg. Som ensamstående pappa på två, med en på college, kan jag försäkra er om att jag inte är det. Jag är solid medelklass, äger inte ett hem (ännu) och arbetar hårt för att spara pengar. Om jag kan få ut några hundra dollar mer av min blogg varje månad kommer det inte att spenderas på fritidshus eller fina bilar ... det kommer bara att göra det lättare att betala min sons college.

   Tack för att du hänger så länge du har!
   Doug

   • 12

    Jag håller med dig om den här Doug. Jag förstår inte hur människor som Myk kan förvänta sig att bloggar och andra webbplatser levererar sådant användbart innehåll utan att tjäna några dollar.

    Om du är John Chow är det en sak - han har definitivt gått lite överbord med några av sina intäktssystem. Men som du säger i din kommentar ovan Doug, du är bara en medelklasspappa (som jag själv) som försöker sätta din son igenom college. Jag förstår och respekterar helt din önskan att tjäna lite pengar på din blogg. Med allt det fantastiska innehållet som du har tillhandahållit dina läsare förtjänar du åtminstone så mycket.

    • 13

     Först och främst, Brandon, människor som Myk - boooh.

     Jag pratade för mig och mig själv, så snälla låt mig inte se ut som om jag gjorde allmänna uttalanden.

     Var och en av hans egna var vad jag försökte säga. Men du vet, jag får också välja vilka bloggar jag läser och vilka jag inte, och låta Douglas veta varför.

     Och slutligen skulle jag välja den fastighetsmäklare som inte skulle fråga mig om jag hade provat det senaste märket munvatten, eller om jag smakat den här riktigt goda korven medan jag försökte sälja ett hus till mig - men återigen, det är bara personlig preferens.

     (Jag är också pappa och för närvarande den enda som tar hem pengarna, så jag är verkligen inte negativt med att tjäna pengar, jag tvivlar bara på att detta nödvändigtvis är rätt sätt.)

     • 14

      Jag måste hålla fast vid Doug här; du nämner att du tvivlar på att reklam är det rätta sättet att generera inkomster baserat på de stora ansträngningar som Doug investerar i sin blogg, men ändå erbjuder du inga förslag på en alternativ strategi för intäktsgenerering. Så jag utmanar dig Myk; om detta inte är rätt sätt vad sägs om att föreslå för Doug ett sätt som är "rätt", och ett som också är ekonomiskt hållbart?

     • 15
     • 16

      Ser du, Mike, jag trotsar tanken att bloggar ska ha en strategi för intäktsgenerering alls. Jag är ledsen, så är det precis med mig. Det finns ingen anledning att argumentera för denna punkt egentligen.

      Och jag hoppas att jag inte föreslog att Doug skulle ändra något för mig. Han borde inte. Han borde göra det han tycker är rätt för hans blogg.

      Och precis samma sak, jag borde ha rätt att välja att gilla det; eller inte, som är fallet här.

      Kanske kom mina kommentarer till att personligen fördöma honom. Vilket är inte vad jag försökte göra. Det är sant att jag inte gillar sättet intäktsgenererande strategier har gått framåt i bloggen. Så vad, om det är så den här bloggen kommer att gå, bra. Det är bara inte vad jag vill ha från att blogga och jag tror att jag har rätt att agera efter mina känslor.

      När det gäller att utmana mig. Vi får se. Jag tycker att det är viktigt att veta att jag inte är en av de människor som vill ha saker gratis. Jag laddar inte ner musik, jag laddar inte ner filmer.

      Som sagt. Jag skulle gärna betala en prenumerationsavgift för den här bloggen (såvida den inte är, som $ 300 i månaden). Nu förstår jag att det kommer att finnas en legion av människor som skriker inget sätt eftersom det är internet och det är gratis.

      Tja. Det är gratis spara för irriterande annonser och texlink popups för grejer Jag kom inte hit för.

      Finns det annonser i böckerna du läser?

      Jag gillar inte annonser i min TV-serie. Det är därför jag köper DVD-skivorna. Jag gillar inte att gå igenom en halvtimme med reklam innan en film börjar, det är därför jag köper en DVD.

      Jag gör inte tro på gratis allt på bekostnad av stympning av din blogg med fula tredjepartsannonser.

      I am redo att spendera pengar. Bara jag skulle hellre ge det direkt till Doug istället för att gå igenom något skuggigt "klick genom kanaler".

     • 17

      Myk,

      Jag har definitivt medkänsla med din åsikt och uppskattar din ärlighet. När människor som Facebook och YouTube börjar tjäna pengar, börjar jag kasta ögonen.

      Jag kommer inte att argumentera för att det på något sätt är "annorlunda" eftersom det är min blogg - jag är bara framför att a) det kan generera mer pengar och jag kan använda det! och b) Jag tror att det finns en uppfattning med bloggar med intäktsgenerering att de är "framgångsrika".

      En sista anmärkning: Min "Köp mig en Starbucks" -knapp har förmodligen gjort mig ungefär $ 25 under de senaste 6 månaderna - så mina "direkta" pengar att göra har varit lite av en flopp. 🙂

      Jag hoppas att du håller fast - du lägger mycket till konversationerna här!

      Med respekt,
      Doug

     • 18

      Myk, jag försökte inte göra en personlig attack, jag förstår bara inte attityden "något för ingenting".

    • 19

     @Myk: Ser du, Mike, jag trotsar uppfattningen att bloggar överhuvudtaget ska ha en strategi för intäktsgenerering. Jag är ledsen, så är det precis med mig. Det finns ingen anledning att argumentera för denna punkt egentligen.

     Jag kommer inte att argumentera. Det är din åsikt och jag tror att du har rätt till det. Självklart tror jag att du är orealistisk, och på samma sätt har jag rätt till den åsikten, men de är båda åsikter och inget att * slåss * om, eller hur? 🙂

     @Myk: Finns det annonser i böckerna du läser?

     Ja, de kallas "tidningar". 🙂

     Ironin är att jag just igår undersökte reklam i tidskrifter och hittade forskning på magazine.org som visar all statistik visar att många tidningsläsare ser på annonserna som en viktig del av tidningen, särskilt när dessa annonser riktas mot läsekretsen.

     @Jag gillar inte annonser i min TV-serie. Det är därför jag köper DVD-skivorna. Jag gillar inte att gå igenom en halvtimme med reklam innan en film börjar, det är därför jag köper en DVD.

     Du jämför äpplen och apelsiner på många sätt. Jag kan säga att du ogillar annonserna helt enkelt för att du är benägna att ogilla dem, men många ogillar dem, som jag, eftersom TV-annonser påtvingar sin tid betydligt. Bloggannonser är mycket mindre påträngande än så och (med undantag av popup-annonser) slöser inte människors tid, förutom de människor som väljer att spendera sin tid på att grubla över dem. '-)

     @Myk: Jag tror inte på gratis allt på bekostnad av stympning av din blogg med fula tredjepartsannonser.

     Tja för många bloggar: "Förutom det fru Lincoln, hur var spelet?"

     @Myk: Jag är redo att spendera pengar. Bara jag skulle hellre ge det direkt till Doug istället för att gå igenom några skumma? Klicka genom kanaler ?.

     Jag antar att du är i en drastisk minoritet. Om inte, kan det vara värt Doug och andra bloggare att utveckla den infrastruktur som krävs för att stödja ett sådant alternativ, men det måste vara ett alternativ, för mer än 90% skulle verkligen inte betala. Jag tvivlar på att det finns tillräckligt många människor som skulle göra det att löna sig att utveckla sådan infrastruktur, men jag kunde ha fel och jag skulle verkligen inte lägga in mig för att blockera något som någon annan ville ha.

     @Myk: Det är sant, jag tycker inte om hur intäktsgenereringsstrategier har flyttat framåt i bloggen. Så vad, om det är så den här bloggen kommer att gå, bra. Det är bara inte vad jag vill ha från att blogga och jag tror att jag har rätt att agera utifrån mina känslor .... Jag skulle gärna betala en abonnemangsavgift för den här bloggen (om det inte är, som $ 300 i månaden). Nu förstår jag att det kommer att finnas en legion av människor som inte skriker för att det är internet och det är gratis.

     Du har absolut rätt att agera på dina känslor, så länge dina handlingar är lagliga! (till exempel att eldspruta Dougs hus inte skulle vara ett lämpligt sätt att agera på dessa känslor, naturligtvis. 🙂 Men som någon som gillar att studera mänsklig natur tycker jag att dina känslor är kategoriska. Det verkar som om du har utvecklat en koppling till aspekterna av något som var i övergång och nu är det har vidareutvecklats gillar du det inte trots att det förblir så som det började är orealistiskt.

     Historien har många exempel på missnöjda, och de blir alla fotnoter i historien. Till exempel finns det de som hatade CD-skivor för att de föredrog vinyl, men deras missnöje hindrade inte signifikant övergången till digitalt kodad musik. Liknande de som hatar reklam på bloggar kommer inte att få bloggar att återgå till gratis; blogga det för mycket besvär att göra det bra (jag vet, jag försökte och jag gör det inte bra!) att människor behöver ett ekonomiskt incitament för att göra det bra. Och med tanke på alla andra val som en läsare har, fungerar inte prenumerationsmodeller men reklammodeller. Även New York Times har flyttat till reklam; NYT fann att uppmärksamhet var mycket mer värdefull än skydd: http://www.mikeschinkel.com/blog/attentionhasbecomeworthmorethanprotection/ (Men du kanske inte vill följa länken eftersom jag har annonser på sidan.)

     Hur som helst, kärnan i mitt argument är att din ogillande för annonser verkligen bara påverkar dig (och de med liknande känslor) och det påverkar dig negativt; IOW du är den som förlorar från känslor som du väljer att ha. Det finns ett gammalt ordspråk ”En man blev sparkad av en jackass. Han övervägde källan och fortsatte sin verksamhet. ” Du kan bli upprörd om annonser på bloggar och orsaka dig själv lite ont, eller så kan du bara acceptera det.

     Du sa "Argumentera inte poängen" så du tror antagligen att jag argumenterar poängen men det är jag inte. Jag diskuterar frågan om att vara upprörd över något som har utvecklats och som inte kommer att förändras till det gamla sättet och hur det bara minskar livskvaliteten för den som blir upprörd. Sammanfattningsvis, om du lär dig att acceptera denna utveckling blir du en lyckligare person.

     FWIW.

 10. 20
 11. 21

  LOL! Ditt inlägg låter som att du försöker rättfärdiga din position lite för mycket! '-) Att göra en så stor del av det riktar bara uppmärksamheten på det faktum. Gör det bara och fortsätt. Om folk vill tik om det, ja det är deras problem.

  BTW, jag skulle hellre använda Kia-ägaren för en fastighetsmäklare; Jag tror att de hade större chans att vara etiska. Dessutom, vem som kör en Cadillac idag har någon klass ändå? Tja, det är förutom Kate Walsh ... '-)

  • 22

   Absolut, Mike. Jag ville definitivt motivera annonserna - tidigare kritiserade jag människor som visade annonser över hela deras hemsida. Jag tog dock lite hand om placeringen av detta tema.

   Jag tror inte att det finns ett samband mellan vinst och etik - och jag älskar den nya CTS och skulle gärna köra en ... men det kommer att ta ett par år innan jag slösar bort pengar på en lyxbil - om någonsin.

   🙂

 12. 23

  Oj, jag menar att säga “rationalisera”Inte”rättfärdiga'... (Doh! 🙂

  Och när det gäller vinst och etik, kanske jag bara ändrade min stereotypa åsikt om ”blåa hårstrån i Cadillac”Lite för mycket (citat hämtat från en lokal radioannonsplats om de flesta fastighetsmäklare.)

  Hur som helst, bra blogg (förutom detta inlägg '-p)

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.