Presentationer: Ett enkelt sätt att döda ett möte

Skärmdump 2014 10 18 på 11.40.52 PM

är med en hemsk PowerPoint-presentation. Jean Palmer Heck är en allmän talare och talarcoach som delade sin bok, Pingviner, påfåglar och pannkakor med mig. Det är en fantastisk bok för PowerPoint försämrad… det skulle vara jag.

På den positiva sidan har mina PowerPoint -bilder utvecklats med tiden och jag följer bästa praxis mer för varje redigering. Här är en ny bilddäck som delas på Främja ditt program blogga på Walker Information som jag tycker är ett fantastiskt exempel på en fantastisk presentation ... med bra råd för att skapa bra presentationer.

Jean's guide ger beprövade formler, instruktioner, tips och idéer för att designa bättre PowerPoint-presentationer. Eftersom bilder är en så kritisk del av att utforma en bra presentation - är mitt personliga råd att lägga lite tid på iStockphoto att hitta några levande bilder som stöder den information du försöker förmedla.

Lägg lite pengar på fantastiska bilder - det är en bra investering!

En kommentar

 1. 1

  Bra presentation.

  Ett annat bra sätt att hitta bilder är att utföra en avancerad sökning på Flickr med kryssrutan "Only Search Creative Commons".

  Se bara till att du följer riktlinjer för attribution och användning.

  Jag är förvånad över att jag har bott så länge med många hemska presentationer jag har sett.

  Här är en bättre värld. 😀

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.