2 Kommentarer

 1. 1

  Tack för tipsen. Jag försöker lista ut hur jag kan städa upp min e-postlista ordentligt. Jag får bra öppna priser men jag tror att många av min lista fortfarande inte öppnas. Kanske skickar jag för många mejl till dem, men jag försöker coacha dem via e-post och jag måste vara ihärdig.

  • 2

   Hej Mozie, det finns en chans att de e-postmeddelanden som är oöppnade faktiskt inte kommer till en riktig inkorg. Du kan använda ett verktyg som våra partners på 250ok för att övervaka din leveransgraden i inkorgen för att se om du trycks till skräppostmappar av vissa Internetleverantörer. Du kan också använda ett verktyg som våra partners på Aldrig studsa för att se om dessa e-postadresser verkligen är giltiga. För det mesta ser vi betydande oöppnade priser, det är antingen en engångs- eller oövervakad e-postadress, eller så har vi ett problem med vår leverans som vi behöver för att felsöka och korrigera. Det kan vara ett infrastrukturproblem, att vi rapporterades och finns på en svartlista av något slag och behöver bevisa vår oskuld, eller att vårt innehåll utlöser någon ISP: s skräppostfiltrering. Det är en tuff bransch ... speciellt för ärliga avsändare!

   Douglas Karr

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.