Med vem vill du arbeta?

Jag har jobbat outtröttligt de senaste veckorna för att verkligen få igång mitt företag. Dagar spenderas i nätverk och kvällar / helger spenderas på att fullgöra de åtaganden jag har gjort. Det går inte perfekt, men det fortskrider. I den här ekonomin är jag okej med det.

Försäljningscoaching har hjälpt en hel del - hjälpte mig att bättre förstå vad mina kunders behov är, ställa förväntningar med dem och stänga snabbt så att saker inte drar ut eller saktar ner mig. Jag rör mig snabbt, sparkar rumpan och tar namn. Ingen har dock hjälpt mig att motivera mer än mina vänner!

Idag hade vi en stor vinst. Ett par företag som jag har arbetat med hjälpte nära till att stänga en lovande möjlighet med massor av potential. Ett stort företag som jag har arbetat med ett tag har tecknat ett litet kontrakt för att testa vår skicklighet och se vad vi kan göra för dem. Jag är alltid tacksam.

Mina vänner jublade när de hörde nyheterna! Det är mina närmaste vänner som har uppmuntrat mig så långt, motiverat mig, stöttat mig, tillhandahållit leads och varit där när jag behövde hjälp. De har inte bett om en klippa och förvänta dig inte en krona. De vet att den andra gången jag har tillräckligt med affärer för att gå runt jobbar vi tillsammans.

BossTweedTheBrains.jpgAndra tog ett annat tillvägagångssätt. Det mest oroande var ett företag som jag bryr mig djupt om att dra mig åt sidan och ifrågasätta varför jag inte fick deras produkt till försäljning. Jag blev först chockad, nu är jag helt förbannad. Jag har tillbringat det senaste decenniet i Indianapolis för att göra dessa företag framgångsrika, hjälpa dem utan kostnad när de frågade och marknadsföra dem vid varje tillfälle.

Jag marknadsförde dem inte eftersom jag trodde att det skulle tjäna lite pengar på mig. Jag gjorde det för att jag älskade att se företag lyckas, fler anställda och att se regionen växa. De var mina vänner och jag gillar att mina vänner ska lyckas.

Med vem vill du arbeta? Vill du omge dig med människor som är upptagna med att hålla poäng, oroa sig för vad du är skyldiga dem eller vad du ska få dem? Eller vill du arbeta med människor som vet att ju bättre vi alla lyckas, desto bättre blir vi alla på lång sikt?

Sanningen är att jag kommer att ha svårt att marknadsföra det företaget nästa gång höger möjlighet kommer upp. Jag förstår nu att de bara ser mig som ett verktyg för att "få sitt". Det är en besvikelse men jag är okej med det ... Jag har många andra vänner som hejdade på mig idag.

Jag ska se till att jag tar hand om mina vänner först. Dessa människor är de jag vill jobba med.

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Grattis igen med att landa tillfället, till dig och mina andra vänner som var med på det. Det är så spännande att se ditt företag växa! Bli bara aldrig för stor för att umgås med @thebeancup med oss ​​(så håller jag muffinsna!).

  4. 4

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.