Autograferad bok Giveaway!

0470122455.01. SCMZZZZZZZ V22454405Idag fick jag Chris Baggotts bok i posten, woohoo!

Så här är affären! Köp en kopia av Chris bok genom att klicka på boken i det här inlägget så ger jag en annan fantastisk bok, Kiss Theory Hejdå, till de tre första personerna som skicka mig en bekräftelselänk att de köpte boken. Böckerna är autographed av Bob Prosen själv!

Jag är glada över Chris bok av några anledningar:

 1. Jag ser fram emot att läsa boken. Chris har varit på vägen sedan hans företag start talar och lär sig från e-postmarknadsförare över hela världen. Utan tvekan kommer boken att vara den endast bok värt att läsa om e-postmarknadsföring!
 2. Chris är en vän och mentor. Han är öppen, ärlig och helt enkelt en trevlig kille. Chris och jag blev snabbt vänner när jag gick med i hans företag och jag slits sönder när han åkte till sin nya start (men han vet att jag hejar på honom!).
 3. Jag är i boken! Det finns ett bra avsnitt i boken om automatisering och integration som Chris frågade Amol Dalvi och mig att ge feedback på. Kolla in det ... Jag tror att vi har sammanställt några bra råd om API: er... med eller utan e-postmarknadsföring.

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370Jag har också ett fjärde autograferat exemplar av Kiss Theory Good Bye för Engtech, en långvarig läsare av den här bloggen som inte kunde hitta en kopia av boken där han bodde (den kommer att skickas i posten nästa vecka, Eng!).

Särskilt tack till Bob Prosen för att han nådigt skickat ut autograferade kopior av sin bok efter läser min recension. Jag har gått igenom hans bok på jobbet och till vänner! Det är en fantastisk bok om ledarskap och ledningsstrategier som passar alla organisationer.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hej Doug,

  Jag är inne. Jag skickade min information till dig och jag ser fram emot att gräva i Chris nya bok, särskilt ditt nya anspråk på berömmelse.

  Medan jag var över på Borders häromdagen fick jag möjlighet att läsa några kapitel i Kiss Theory Goodbye, det är också en annan utmärkt bok.

  Hälsningar

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.