Allt du någonsin behöver veta om "bästa tiderna"

bästa uppdatering

Om jag aldrig delar en annan bästa tid infografik, Jag ska vara glad att det här är det sista. Och jag hoppas verkligen att du delar det också. Jag stönar absolut varje gång jag ser en bästa tiden att infografisk. Bästa tiden att tweeta. Bästa tiden att uppdatera på Facebook. Bästa tiden att skicka ett mejl. Bästa tiden att uppdatera LinkedIn. Bästa tiden att blogga. Argh ... det gör mig verkligen helt galen.

När någon delar en av dessa infografik märker jag hur otroligt populära de är och det är ärligt talat nedslående. Men då tittar jag på företagens eller människors tidslinjer som delade den och de publicerar knappt någonting. Var inte uppmärksam på vad alla andra gör, var uppmärksam på hur din publik och din gemenskap reagerar, delar, engagerar och konverterar. Observera din analytics - och var noga med tidszoner när du bestämmer när optimala tider är.

När tycker jag är den bästa tiden att publicera? Omedelbart efter att du har skrivit klart. När tycker jag att det är bäst att uppdatera sociala medier? När du har tid och har något av värde att dela. Vårt följd fortsätter att växa och vår publikation har tvåsiffrig tillväxt trots vårt schema för publicering.

På allvar ... det här är ett lopp, inte ett tempo varv. Steg på gasen och finjustera bilen när du går. Bilen som vinner loppet är inte mitt i paketet, den är ute i spetsen.

Bästa tid infografik

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.