Det bästa sättet att hantera flera Twitter-konton

TweetDeck

Berätta för mig att du fortfarande hejar på Twitter ... Jag älskar plattformen och kommer förmodligen alltid. Som sagt, jag har kämpat i flera månader med standardskrivbordsapplikationen Twitter för Mac. Mitt system skulle sakta ner för att krypa och Twitter skulle så småningom inte svara. Jag gissar bara att utvecklare och QA-folk som testar appen inte har många följare och massor av uppdateringar under hela dagen som jag gör.

I var använder sig avHootSuite men det var bara inte så bra. Användargränssnittet är lite klumpigt, och jag tror inte att avståndet är inställt bra mellan tweets, så det verkar som en oskärpa. Och jag älskar att ha en app öppen snarare än en webbläsare eftersom jag ofta stängde webbläsaren av misstag.

Efter år av att inte använda den bestämde jag mig för att ladda ner TweetDeck och prova igen. I vår publikation, min bok, ett kommande evenemang och våra e-postplattformar hanterar jag åtta konton. Ja, det var en mardröm ... tills nu!

skärm800x500

TweetDeck Flera kontofunktioner inkluderar:

 • Övervaka flera tidslinjer i ett enkelt gränssnitt.
 • Schemalägg tweets som ska publiceras i framtiden.
 • Aktivera varningar för att hålla koll på ny information.
 • Filtrera sökningar baserat på kriterier som engagemang, användare och innehållstyp.
 • Skapa och exportera anpassade tidslinjer för att sätta på din webbplats.
 • Använd intuitiva kortkommandon för effektiv navigering.
 • Stäng av ljudet för användare eller villkor för att eliminera oönskat ljud.
 • Slå aldrig på uppdatera igen: TweetDeck-tidslinjer strömmar i realtid.
 • Välj ett ljust eller mörkt tema.

skärm800x500-1

TweetDeck innehåller även Team Management!

Kanske den största överraskningen när det gäller TweetDeck är det laghantering är inbyggt direkt i applikationen! Jag kan lätt dela konton mellan teammedlemmar utan att behöva betala per användarlicensavgift eller, värre, för en Enterprise social management-plattform. Jag öppnar bara teaminställningen och lägger till Twitter-kontona och om de bara kommer att tweeta från kontot eller dela ägarskapet!

twitter-team-ledning

Ärligt talat tror jag att Twitter borde gå tillbaka till sin stationära OSX-app och erbjuda TweetDeck istället. Det har fungerat felfritt. Jag är inte säker på att det kommer att hända, men sedan förra månaden meddelade Twitter att det var stänger av Windows-versionen, kräver Windows-användare att logga in på webbapplikationen istället.

TweetDeck finns fortfarande som en Chrome App och Mac-app tills vidare. Det verkar som om Windows-programmet var pensionerat helt enkelt för att det inte var lätt att göra det hantera Twitter-referenser effektivt.

Ge TweetDeck ett försök om du använder en Mac och visa appen lite kärlek i App Store-betyg! Jag gjorde!

En kommentar

 1. 1

  Jag håller med! För mig är Twitter den minst användarvänliga sociala plattformen. Jag började nyligen använda TweetDeck igen och tycker verkligen att det är användarvänligt. Tack för att du delar med dig!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.