Det är officiellt, jag är på Crackberry

björnbär-kurva-8330.jpgEfter månader och månader av överläggningar gjorde jag äntligen gärningen och köpte en Blackberry Curve 8330 ikväll i Verizon-butiken.

Jag har använt en Samsung-pekskärm det senaste året och har missat otaliga samtal, kan inte synkronisera kalendrar och tål inte att behöva titta på den för att svara på ett samtal.

Jag är ett stort fan av Apple, men jag har trasslat med min iPod Touch den senaste månaden för att se om jag kunde vänja mig vid pekskärmen. Jag kan inte. För er som säger att det blir lättare har det inte ... Jag vill inte ha en telefon som jag måste titta på för att kunna använda den.

IMHO, verkar det som om pekskärmar har tagit oss tillbaka ett steg, inte in i framtiden.

För många av mina vänner flyttade också till Blackberry. Chris Baggott, VD för Compendium blev även av med sin iPhone för att återvända till en Blackberry. Adam Small, VD för Anslutande mobil, har försökt prata mig till en Blackberry ett tag. Och ny vän Vanessa Lammers berättade hur mycket hon njöt av sin Blackberry.

Heck, om president Obama inte kan klara sig utan sin Crackberry, kan jag bara föreställa mig hur bra tjänsten och produkten är. Ikväll räknar jag bara ut hur man ringer och tar emot telefonsamtal. Som rekommenderat av Adam laddade jag ner Twitterberry så att jag åtminstone kan tweeta från det!

Så ... alla Crackberry-missbrukare, låt mig veta dina favoritappar!

6 Kommentarer

 1. 1

  Grattis till att vara konvert. Jag måste vara oense med dig om pekskärmarna. På söndag uppgraderade min Blackberry till pekskärmen Storm och älskar den. Jag tycker att det är extremt lätt att använda och att ha en fullständig webbläsare är jättebra.

  Jag kommer att annonsera att för två år sedan när jag bytte till min första Blackberry berättade jag för min vän om det och han sa att han inte visste varför folk behövde dem. Dagen efter att ha sett mina får jag ett samtal från honom om hans nya.

 2. 4

  Bra för dig! Grattis till ditt beslut!

  För twitter är min rekommendation UberTwitter ... och det är allt du behöver. De inbyggda applikationerna är tillräckligt bra för att gå.

  Njut av din kurva ... det är en jävla enhet!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.