Bloggtagg: 5 hemligheter om mig

douglas karr sq

SecretSkydda Israel har bloggtaggat mig. Spelet är att berätta fem hemligheter om dig själv och sedan länka till fem andra personer du känner och sedan måste de berätta fem saker du förmodligen inte vet om dem.

 1. Ophidiophobia: Det är jag. Tål inte dem! Jag skämtade om att om jag stötte på en orm skulle jag kasta mina barn på den och springa skrikande i en tonhöjd som kunde krossa glas.
 2. Ingenting i mitt liv kommer någonsin att jämföras med den lycka, prestation och stolthet som mina barn fyller mig med, Billy och Katie. Ingenting. (Jag skulle inte riktigt kasta dem på en orm, jag lovar).
 3. Jag brukade introducera min första fru skämtsamt som min första fru. Jag visste inte att det skulle vara sant.
 4. Jag hatar pengar. Jag hatar pengar så mycket att jag aldrig balanserar mina checkhäften. Om jag hade en miljon dollar skulle jag helt enkelt ha pengar på en miljon dollar.
 5. Medan jag har hundratals vänner har jag bara en vän från barndomen. Min bästa vän Mike bor i Vancouver med sin otroliga fru, Wendy. Mike har ett fitnessutrustningsföretag och Wendy är TV-producent och skådespelare. De är otroliga människor.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Jag trodde att det här var "hemligheter" om dig. Till och med jag vet alla dessa saker. Särskilt nummer 4 och det smärtar mig fortfarande.

 4. 4

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.