Pojkar och leksaker!

Jag vet inte hur mycket mer jag kan ta! Internet Explorer 7, FIrefox 2 och en MacBook Pro allt på en vecka. Jag ligger efter på mina RSS -flöden med några hundra inlägg, bakom min e -post med cirka 200 mejl ... och jag har mer arbete än jag någonsin haft. Vad är det som händer?

MacBook Pro

Först ... Internet Explorer 7. Jag är verkligen imponerad av de alternativa menyn och skärmens organisation. Om du inte redan har provat det är helskärmen fantastisk. Och, naturligtvis, tabbing är stor.

För det andra ... Firefox 2. Jag har precis laddat ner det. Riktigt zippigt! Jag gillar det. Jag har inte testat stavningskontrollen men jag hör att det är en bra funktion. Det betyder att jag kan dumpa Googles verktygsfält.

Tredje… drumroll snälla… MacBook Pro. Jag fick arbetet med den här valpen och jag är ganska förbluffad över den "coola faktorn". Naturligtvis, efter att jag köpte den, var jag tvungen att köpa en ny bärbar väska som var snygg och elegant. Jag väntar fortfarande på en monstermonitor på jobbet ... men på mindre än en vecka är jag nästan helt konverterad.

Jag laddade Parallels på den (WOW!) Så att jag kan köra XP när jag måste på en skärm (eller i ett fönster) och OSX på den andra. Det blåser bara bort mig. Jag tror inte att jag kommer att vara en Windows Cripple länge. Jag måste berätta om utseende och känsla, OSX är mycket mer avancerat i utseende, känsla och användbarhet. Jag är inte en Apple -snobb (ännu), men jag kan bli en. Jag antar att första gången jag öppnar den på Borders kommer jag officiellt att vara en!

Vissa saker jag inte gillar med Mac? Den magnetiska nätsladden är cool och allt, men den andra änden suger ... det är en stor ojämn strömförsörjning. Och de överutvecklade förlängningssladden. Mycket design för så små fötter.

En kommentar

  1. 1

    Första katter och hundar som bodde tillsammans och nu Doug på MAC ?! Må det aldrig bli!

    Roligt, just igår insåg vår grafiska formgivare (MAC boy) och vår direktör för internettjänster (PC boy) att de faktiskt är livets imiterande konst. Vår klädkod på kontoret ändrades (äntligen) så att vi inte måste bära slipsar. På den första dagen av de nya reglerna kom MAC-pojken till jobbet tyst, men PC-pojken hade ändå slips. De BÖRDES Apples reklamfilm.

    Om minnet tjänar, Doug, känner du dig viktigare i en svit. Så det väcker frågan, är det bättre att känna sig viktig eller cool?

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.