Brian's gängade kommentarer: Optimerad

En av de plugins jag älskar att köra på min blogg är Brian's Threaded Comments. Det gör att kommunikation kan vara kapslad, organiserad och mycket lätt att läsa och svara på. Jag är inte säker på varför logiken inte har dragits in i kärnan Wordpress, Dock.

När jag tittade på källan till mina sidor lade dock plugin till en ganska röra. Plugin infogar både Javascript- och stylingtaggar för att få det att fungera. Problemet är att inline styling och javascript kan öka laddningstiderna eftersom länkade formatmallar och javascriptfiler kan cachas en gång av webbläsaren.

Eftersom sökrobotar indexerar den översta 'x' -mängden på en sida, trycker kod som denna ner det verkliga innehållet. Jag har inte hört talas om det, men jag tror att detta kan påverka din webbplats sökmotoroptimering. Det rätta sättet att mata en sökmotor är att hoppa över påläggen och ge mer kött. Jag gjorde just det och flyttade både Javascript och CSS till en länkad fil. Jag kör det optimerade pluginet här.

Jag har skrivit Brian om det optimerade pluginet, men e-postmeddelandet studsade. Jag kastade också ett tips från min blogg för att se om han skulle sluta med. Om du är intresserad kan du ladda ner det optimerade pluginet här.

8 Kommentarer

 1. 1

  Tack så mycket för att du publicerade den här filen!
  Jag kort (mindre än tio minuter) doppade min tå i intensiv debatt eftersom lätt installerade gängade kommentarer tilltalade. Mycket som jag älskar att reda ut min webbplats var deras system för mycket att stå ut med för denna lyx ensam.

 2. 2

  Jag tittade på dina filer i blixtlåset och det ser riktigt bra ut, men någon slog dig till poängen tillbaka i april. Kolla upp detta inlägg.

  Något annat att förbättra skulle vara att ha bilderna lokala verser som får dem anropade från en extern plats med någon form av krypterad kod, åtminstone såg det ut runt linjerna där det kallar png-bilderna.

  Tankar?

 3. 4

  Hej Doug,
  Tack för det här? Jag skulle sträva efter att göra exakt samma sak, du sparade mig tiden.

  Jag var tvungen att lägga till några funktioner från Brians Threaded Comments 1.5 som bröt din iteration.
  Ovanför btc_add_reply_id($id):

  function btc_has_avatars() {
  if( function_exists('get_avatar'))
  return true;
  else if(function_exists('MyAvatars'))
  return true;
  return false;
  }

  function btc_avatar() {
  if( function_exists('get_avatar')) {
  echo get_avatar(get_comment_author_email(), '64');
  return;
  }
  else if(function_exists('MyAvatars')) {
  MyAvatars();
  return;
  }
  }

  Jag lade också till lite CSS från BTC 1.5 till .css-filen:

  .btc_gravatar {
  float: right;
  margin: 3px 3px 4px 4px;
  }
  .collapsed .btc_gravatar { display:none; } /* I added this, since the gravatars weren't collapsing nicely */

 4. 5

  Det här är fantastiskt, Doug! En fråga: Det verkar som om plugin-programmet nu vill vara i undermappen briansthreadedcomments för plugins, men några av bilderna återges genom att komma åt PHP-filen i plugin-katalogen (när en användare till exempel prenumererar på e-postvarningar). Jag arbetade kring detta genom att ha PHP-filen på båda platserna. Behöver förmodligen bara ha en URL justerad någonstans i koden.

 5. 8

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.