Vad är fel med ditt visitkort?

alex sittandeVisitkort har alltid varit en rolig övning för mig. Jag har alltid gjort något annorlunda med mina visitkort - först var mina bloggkort med mitt foto, sedan förpackningar med Post-it lappar, och senast ett smalt kort med en dispenser från Zazzle.

Idag tittade jag på en teleseminarie av Alex Mandossian i en affärsutbildningsserie som jag prenumererar på och han påpekade en fantastisk möjlighet som jag har låtit glida förbi ... tre visitkort i rad!

Några sanningar om visitkort

 1. De flesta människor kommer inte ihåg personen de fick dem av.
 2. De flesta kastas helt enkelt bort. Du betalade för något som sällan har en avkastning på investeringen!
 3. Av de människor som faktiskt behåller dem är det väldigt få som någonsin agerats ... mestadels för att det ofta inte finns någon anledning till det!

visitkort

Vad kan förbättras med ditt mitt visitkort?

 1. Lägg ditt foto på ditt visitkort. Detta gör att människor kan komma ihåg vem du var!
 2. Alex säger att du bör inkludera en etisk bestickning. Med andra ord, finns det något på ditt kort som du kan tillhandahålla som får någon att vidta åtgärder? Hans exempel är ett nummer 1-800 med ett förinspelat meddelande. Det är opersonligt och säkert ... och den som ringer det kan dra nytta av budskapet.
 3. Inkludera ett meddelande anpassat för evenemanget du delade ut det till. Om du är på en nätverkshändelse, beställ några kort för dessa evenemang. Om du talar vid ett evenemang, inkludera eventet! Om du är på en konferens ... lägg konferensen. Förbi anpassa kortet till evenemanget gav du bara mottagaren ett miniatyr skylt att bjuda in dem att ta kontakt och tillhandahålla en viral komponent. När Alex delar ut 500 kort ser han 2,000 XNUMX besök på sina webbplatser och telefonnummer. Det är en trevlig viral komponent!

Jag ska beställa en ny uppsättning av mina visitkort och jag kommer att införliva dessa tips. Mitt foto kommer att läggas till (suck!), Jag kommer att inkludera en länk till en gratis nedladdning med några råd och tips, och jag kommer att förinspela ett bättre meddelande på Google Voice med några vanliga frågor om min företag.

Låt mig veta om du är intresserad i affärsserien jag prenumererar på. Det är lite dyrt, men om jag får ett enda kontrakt från att ge bort visitkort, kommer det att betala för hela affärsserien ... och jag är bara på den första videon. Jag har fått många komplimanger för mina senaste kort - men jag kan inte säga att de har blivit virala eller fått mig att göra affärer!

10 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jag önskar att jag kunde citera min källa, Doug, men jag kommer inte ihåg var jag läste detta för en hel tid sedan: visitkort med din bild är 50% mindre benägna att kastas i papperskorgen. Kanske kan någon annan verifiera detta.

 3. 4
 4. 6

  Du bör använda pappersflygplanet som din logotyps natur i dina kort. Kanske har hela ditt kort vara din logotyp vid första titt, men när det har utvecklats har det informationen du nämnde i inlägget ovan. Kan vara svårt att göra men skulle säkert vara snyggt och minnesvärt.

 5. 8

  Doug kolla in min anonyma avatar, typ av följer med bloggen 🙂 Jag loggade in med Twitter och har en Twitter avatar som är en bild av mig själv undrar varför det inte dyker upp

 6. 10

  Den övergripande känslan vid första utseendet är att sömmarna är oavslutade. Jag tror att mer arbete på sidan av typografi och en mer skarp bakgrund kommer att hjälpa. Kan inte säga vad jag ska ändra men du frågar bara ett yttrande.

  affisch utskrift

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.