De nya visitkorten finns här!

När jag skrev om att köpa några nya visitkort, Jag fick några stor rekommendationer. Inkluderat var visitkort av metall och till och med en visitkort med Wordle.

Jag bestämde mig för att gå i en helt motsatt riktning från mina originalkort. När folk ger mig sina visitkort idag har jag dem inte länge - jag kommer hem och lägger till dem i Plaxo och LinkedIn och sedan slänger jag dem - oavsett hur vackra de är. Det inspirerade mig att gå med ett nytt alternativ:

mtb-kort

Med hjälp av en snabb sökning hittade jag ett företag online som skriver ut egna Post-It-anteckningsblock som är lika stora som ett visitkort! Jag beställde ett gäng av dem och de kom hit inom två veckor. Korten kom perfekt ut, helt i linje med onlineverktyget jag använde för att redigera dem. Jag valde ett teckensnitt som var lätt att läsa och jag designade dem med ett samtal på min webbplats URL. Jag uppmuntrar till och med folk att "cirkulera" ett ämne så att de kommer ihåg varför vi träffades eller varför att ringa mig!

Jag ville verkligen ha något unikt och tror att dessa passar räkningen. Vad tror du?

9 Kommentarer

 1. 1

  Kan du berätta var du har de? Jag behöver själv några nya kort och vill undersöka detta alternativ. Jag bor i Atlanta och kommer inte att ha identiska kort, men något liknande kan vara väldigt coolt. Glad att du gillar den idé som jag ursprungligen föreslog.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Älska dem. Visitkort är det "visitkort". De ska ange dina produkter / tjänster. Gul OOhweee. Dessa kort sticker ut. Det är vad du kallar ”marknadsföring”

 7. 7

  Nu är det en cool design.

  Jag tror att du kan använda det på ett verkligt visitkort och göra det ännu bättre med båda sidor. På ena sidan har du en headshot av dig (så att de kommer ihåg hur du ser ut), dina uppgifter och en inbjudan att få en gratis [något] på din webbplats, och sedan ha (cirkel) listan på den andra.

 8. 8

  Doug ... vilken bra idé! Vid ett nyligen samlat TechCom-möte delade jag ut min kontaktinformation på baksidan av de drycker som Starbucks använder efter att beskyddare tar med sig en egen kopp. Jag bad om en handfull av dem för att markera mina egna drycker, men slutade använda dem för kontaktinformation. Jag kanske bara måste gå din väg nästa!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.