Hur man väljer ett domännamn för ditt företag

hur man väljer domännamn

Det är fascinerande att tänka tillbaka när jag brukade köpa domännamn hela tiden (jag sålde till och med ett en gång!) Och hur jag bestämde mig för vad jag skulle köpa. Vi startade precis ett nytt företag CircuPress och aldrig ens namngav företaget förrän vi var säkra på att vi kunde köpa domännamnet för det! Jag antar att de gånger de förändras.

När det gäller att välja ett domännamn är det viktigt att få en balans mellan dessa kritiska element - enkelhet, minnesvärde, relevans - för att fånga den svårfångade blixten för framgång i din onlineflaska.

Jag tror att någonting fortfarande räknas ... streck verkar fortfarande lite spammiga och långa namn bör verkligen undvikas. Var också försiktig så att du inte har olyckliga stavningar inom domänen ... som Det är skit at itscrap.com, bör undvikas. WhoIsHostingThis.com sätta ihop den här fina guiden som hjälper dig att välja ditt nästa domännamn!

hur man väljer företag-domännamn

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.