Interactions 'Hybrid Calling System = Fantastiskt

samtalsteknik

På måndag fick jag möjlighet att turnera Interaktioner, lyssna och observera deras system i aktion, och använd en fullständig demonstration av Hey Otto - ett röst- och webbkonferenssystem som använder interaktionsteknologi på baksidan.

Företag som har stora callcenter går två olika vägar, antingen automatiserade taligenkänningssystem (ASR) eller genom att anställa stora dyra rum för kundtjänstemän. Det typiska samtalet till en IVR är frustrerande, och väntetiden för en skötare är vanligtvis löjlig. Min personliga husdjur är när jag ringer till ett system, det kräver att jag ringer in mitt kontonummer och sedan ber en kundsupportrepresentant (CSR) mig att upprepa det när jag äntligen får dem i telefon.

interaktioner

Interaktioner är ett hybridsystem som är otroligt effektivt. Om ASR inte förstår svaret dirigeras det till avsiktsanalytiker. Det här är proffs som hanterar flera konton som fångar uttalandet som systemet inte kunde känna igen. Slutresultatet är en lysande snabb upplevelse för kunden! Snarare än att låta dig upprepa tre gånger och sedan misslyckas med att sätta dig i väntan ... Avsiktanalytikerna lyssnar på ditt meddelande och riktar det därefter.

Jag kan inte gå in på detaljer, men dirigerings- och hanteringssystemet för avsiktsanalytikerna kommer att spränga dig. Det är effektivt, har bekräftelsekontroller och belönar snabba svarstider. Callcenter kan arbeta med en bråkdel av resurserna och bearbeta exponentiellt fler samtal ... samtidigt som de säkerställer både noggrannhet och förbättrad kundnöjdhet. Klicka igenom om du inte ser Hej Otto video.

 

Hej Otto är en röst-, webb- och iPhone-integrerad applikation med interaktioner som driver den. Titta på videon för några av de avancerade alternativen i Hey Otto, som att få Otto att ringa till en deltagare eller flytta ditt konferenssamtal från en telefon till en annan - utan att deltagarna någonsin inser det!

4 Kommentarer

 1. 1

  Doug

  Jag tycker inte att fantastiskt gör rättvisa till interaktionssystemet. Interaktioner är ett kvantesprång framåt i call center-teknik och blandning av mänskliga och tekniska processer. Alla företag med ett stort callcenter bör utforska med detta system.

  Adam

 2. 2

  Jag har haft en del exponering för interaktionstekniken tidigare (HotBox-pizza gjorde mig helt freaked första gången jag använde den), men konferenser verkar som en fantastisk applikation av den fantastiska användarupplevelsen. Inget användargränssnitt som den mänskliga rösten!

 3. 3

  Jag har haft en del exponering för Interactions-systemet tidigare, HotBox-pizza gjorde mig helt skrämd första gången jag använde den, men konferenser verkar som en fantastisk applikation för den fantastiska användarupplevelsen. Jag kommer använda.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.