Canva: Kickstart och samarbeta ditt nästa designprojekt

Canva grafisk designplattform

En god vän Chris Reed meddelade mig och frågade om jag hade gett canva ett försök och han sa till mig att jag skulle älska det. Han har helt rätt ... Jag testade det i några timmar och var verkligen imponerad av de professionella mönster som jag kunde skapa inom några minuter!

Jag är ett stort fan av Illustrator och har använt det i många år - men jag är designutmanad. Jag tror att jag kan en bra design när jag ser den, men jag har ofta svårt att förverkliga mina tankar. Det är en av anledningarna till att jag älskar våra designpartners så mycket - de är mästare på att lyssna och producera det jag tänker. Det är magiskt. Men jag avviker.

Snarare än det typiska börja med en tom sida plattformar där jag ofta stirrar tomt eller surfar på Internet efter idéer, canva tar dig igenom en annan design- och inspirationsprocess som är upplysande. canva take tar bort den tomma sidan och ger dig massor av idéer för att implementera din nästa design.

Det finns ingen anledning att slå upp en storlekstabell, de kommer förkonfigurerade med ett podcastomslag, bilder på sociala medier, presentation, affischer, Facebook-omslag, Facebook-annonsbild, Facebook-inlägg, Facebook-appbild, blogggrafik, dokument, kort, Twitter-inlägg, inbjudan, visitkort, Twitter-huvud, pinterest-inlägg, fastighetsbroschyr, Google+-omslag, Kindle-omslag och fotokollage. Inkluderat i deras layouter är till och med några bra infografiska element!

kanva-layouter

Du kan ladda upp dina egna bilder, ansluta till Facebook och använda dessa bilder, eller du kan köpa från ett urval av över 1,000,000 XNUMX XNUMX royaltyfria bilder från ett robust internt sökverktyg. Det tog bara några minuter att bygga en ny Facebook-rubrikbild för min personliga sida.

canva-facebook-layout

Kom igång med Canva

Upplysning: Jag använder min canva affiliate-länk i den här artikeln.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.