Clicky WordPress Plugin med Admin Released

Clicky är en ganska söt analytics applikation som ger mycket mer mening för grundanvändaren än någon av de stora pojkarna där ute. Jag tycker att den lilla marknaden är en enorm nisch och Clicky borde äga den snart - den har en smidigt gränssnitt, bra grafik och informationen som visas är perfekt för den genomsnittliga bloggaren.

Clicky-logotyp

För ett tag sedan släppte Clicky ett WordPress-plugin för att bädda in Clicky i WordPress. Sean noterade på sin Goodie-sida att han inte visste för mycket om WordPress och skulle ha velat ha byggt en sida för att administrera applikationen från WordPress Admin-gränssnittet, men han visste inte hur den gången. Jag blev verkligen imponerad av det arbete som redan hade gjorts på Clicky så jag släppte dem en rad för att se om jag kunde hjälpa till. Svaret var "säkert"!

Inom några timmar den helgen byggde jag en fin admin-sida som hade alla funktioner som behövdes. Sean klädde upp den och stylade den (snyggt) mer till Clicky och har släppte den idag! Det är inte ofta du får en möjlighet att hjälpa till så här - men jag skulle verkligen vilja se en applikation som Clicky bli adopterad mainstream. Det är vad öppen källkodssamarbete handlar om, eller hur ?!

Skaffa dig en Clicky Web Analytics och ladda sedan ner Clicky WordPress-plugin.

2 Kommentarer

  1. 1

    Jag hade några tillförlitlighetsproblem med getclicky för några månader tillbaka men de verkade ha ordnat upp allt detta och nu använt det igen. Faktum är att jag registrerade mig för deras "blogg" -paket som för $ 19 per år ger dig fullständig detaljerad statistik för 3 bloggar vilket jag tycker är ett fynd.

    Jag ska verkligen prova plugin.

  2. 2

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.