Har din företagsberättelse dessa 5 väsentliga saker?

Depositphotos 31613421 s

Jag älskar design, men jag är en fruktansvärd designer. Jag älskar utveckling, men jag är ganska hacket. Och jag skriver dagligen vidare Martech Zone och jag har skrivit Företagsblogging för dummies, men jag klassificerar mig inte som författare. Men jag känner igen bra design, jag är imponerad av stor utveckling och jag älskar bra skrivande. Vi lanserade just en ny företagswebbplats för DK New Media, så detta råd från Tankeväxling var perfekt timing för hur vi kunde dela vårt företags historia. Vi följde deras råd!

Har du inte dramatiska början? Oroa dig inte. Tricket är att bygga en engagerande berättelse som drar människor igenom till slutet. Fem viktiga ingredienser tar dig dit. Vår berättarkarta går igenom dem och illustrerar dem i handling med vår berättelse om New Resource Banks grundande, vision och uppdrag.

Du har nu möjlighet fem viktiga inslag i en stor företagshistoria ska ge ditt unika värdeproposition, inspirera din publik, inkludera dina prestationer, dela dina utmaningar, lägga till din vision!

fem-väsentligheter-av-ett-stort-företag-berättelse-infografik

2 Kommentarer

  1. 1

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.