Konsumenter slåss tillbaka!

Jag är inte säker på att någon skulle argumentera för att webben nu är den bästa resursen för människor att undersöka. Idag hittade jag ett inlägg på Dealzmodo från Gizmodos blogg för en 79 $ 17 ″ platt skärm övervaka. Låter det för bra för att vara sant?

En av kommentarerna på bloggen säger att kolla in eCost (återförsäljaren) och deras betyg at ResellerRatings.com. eCost har några av de lägsta betyg i systemet - med fruktansvärda rabattinlösen enligt de 87 granskarna under de senaste 6 månaderna och totalt 587.

Återförsäljarbetyg

Jag är generad att säga att jag aldrig sett ResellerRatings.com tidigare. Lyckligtvis handlar jag på NewEgg.com en hel del och de har bra betyg! (Jag älskar deras urval av barebondatorer!).

Det brukade vara Köparen akta....
               men nu är det Säljare Akta dig

Jag har bokmärkt ResellerRatings.com och kommer att hålla ett öga på företag som jag kan köpa från men inte har gjort än. Vilken fantastisk resurs och bra medel för konsumenter att slå tillbaka! Jag älskar interweb, rör och allt!

En kommentar

  1. 1

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.