Den gyllene blommans förbannelse

Jag är inte säker på att jag pratar om filmer för mycket på bloggen. Förra veckan var en stor filmvecka för min son och jag. Jag gick med i Blockbuster Online och det är ganska coolt. Om du känner mig, skulle du veta att det var väldigt svårt för mig att sluta hyra från den lokala familjevideoen. Blockbuster saknar de vackra kvinnorna som sänker mina sena avgifter på hälften varje gång jag besöker och använder min kinkiga humor. Så här går ett normalt besök:

BVL: Herr Karr, du har 14.00 USD i sena avgifter
Herr Karr: Du är helt vacker! Har du en pojkvän?
BVL: (ler) Uhhh ... ja.
Herr Karr: När du ser honom ikväll måste du säga till honom att han är det de lyckligaste mannen på jorden.
BVL: (ler mer, kinderna är röda)
Herr Karr: Jag är ledsen ... du är så vacker att jag inte hörde vad du sa!
BVL: Åh ... du hade några sena avgifter men jag säger dig vad, vad sägs om att du betalar dem alla ikväll och jag tar bara ut hälften.
Herr Karr: Wow ... vacker och generös. Du är fantastisk. Tack!!!

Det som du inte ser eller hör i hela avsnittet är mina barn. Min son går snabbt iväg så snart vi träffar disken - han vet vad som händer härnäst. Min dotter, å andra sidan, gillar att stanna där och be mig om godis under min shtick. När jag har betalat gillar hon att berätta för damerna hur jag gör det varje gång jag kommer in, hur gammal jag är, hur desperat jag är eller helt enkelt hur mycket grått hår jag har. Gud älskar henne!

Hur som helst! Jag avviker. Om du har någon kärlek till episka filmer, Shakespeare-tragedier och / eller kampsportfilmer är Curse of the Golden Flower alla tre. Filmen filmas på världens största uppsättning, har strålande färg, otrolig skådespel och otroliga dräkter. Jag tyckte att filmen var nittande. Hyr eller köp den idag!

Den gyllene blommans förbannelse

Se till att du tittar på hela DVD-skivan med tilläggsfunktionerna. Insikten om hur filmen skapades och regisserades samt skådespelarnas arbete för att göra den här filmen är fascinerande.

3 Kommentarer

 1. 1

  Min man och jag gick med i programmet "blockbuster rewards" nyligen. Våra filmrekommendationer den här veckan skulle vara Click and Eragon. Njut av dina filmer i posten!

 2. 2

  LOL ... Min gissning att det inte kommer att fungera så bra med den genomsnittliga Blockbuster-motpersonen. Jag hade en vän som faktiskt hade ett märke på sin Experian-kreditrapport för $ 498 i sena avgifter. Han förtjänade förmodligen det, men wow ...

  • 3

   Hej Thor,

   Ja, killarna på Blockbusters skulle nog inte uppskatta det. 498 $ ?! aj! Låter som att han gick ut med en vagn och aldrig kom tillbaka! Jag undrar om han hyrde ett spelsystem.

   Doug

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.