dnScoop säger att dnScoop.com inte är värt någonting

Aaron påpekar att dnScoop.com, liksom andra värderingsmotorer, är värdelösa.

Tror du inte på dem? Fråga bara dnScoop hur mycket dnScoop.com är värt ... Ironiskt nog är de överens om:

dnScoop

Kanske är det bara jag, men jag skulle ha åsidosatt koden för att säga att den var värd $ 500 XNUMX.

5 Kommentarer

 1. 1

  Jag får en kick av de värdefulla platserna. Dessa dagar tror jag inte att ett domännamn verkligen kan sätta ett värde på en webbplats.

 2. 2

  Intressant nog, jag gick till dnscoop, och min webbplats är enligt dem 64,480 dollar. Om jag tar det numret och delar det med webbplatsens inkomster är det ungefär vad jag kommer att göra om 2.5 år om nuvarande förhållanden råder (vilket jag är säker på kommer att fortsätta att förbättras). Men det är en bra gissning som hjälper dig att utvärdera din webbplats bättre. Några köpare ??? 😉

 3. 3
 4. 4

  Men du måste säga att värdena ofta låter coola. Som jag tvivlar på att någon skulle ge $ 20K för min webbplats, men det säger att det är värt så mycket.

  Det tenderar att ge mycket högre värden än många andra tjänster gör.

 5. 5

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.