Räknar favoriter med Technorati?

Dags för ytterligare ett testfolk! Jag vill se om det att ha mig i dina Technorati-favoriter ökar rankningen på min blogg eller inte. Här är en skärmdump av min nuvarande ranking, bara så att du vet att jag inte försöker dra ullen över dina ögon:

Technorati

Om du inte redan har gått med, skulle jag rekommendera Technorati. Här är länken för att lägga till mig till dina favoriter:

Lägg till den här bloggen till mina Technorati-favoriter!

Här är mitt löfte till dig ... Jag lägger till alla till mina favoriter så snart jag ser att du har lagt till mig. Nästa vecka tar jag en titt på rankningen och lägger upp rankningen efter att några har lagt till mig.

6 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Jag tror att ni har rätt. Jag har fått några fler referenser till min webbplats så min ranking har stigit; dock verkar det inte som om favoriterna har påverkat det.

  Intressant nog gjorde jag en av de människor som valde den som favorit till en av mina favoriter och jag tror att det hjälpte hans ranking. Men han rankades i 900,000+ intervallet. Efter att jag markerat honom som en favorit flyttade han upp till cirka 844,000 XNUMX.

  Kanske hjälper det bara i rankningen när du inte hänvisas från några andra bloggar? Hmmm.

 5. 5

  Det är bra för mig att favoriter inte räknas, annars skulle jag inte vara någonstans i rankingen!

  BTW, ditt antispamord syns inte i IE7. Du måste verkligen sluta använda den 🙁
  Dålig tillgänglighet.

 6. 6

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.