Smsar du från badrummet?

textmeddelanden skuld

Chansen är ganska bra att du gör text från badrummet ... faktiskt 2 av 3 personer erkänner att de gör det. Det tappar mig typ av att tänka på att låna någons mobiltelefon nu! Vi uppskattar det när våra kunder använder våra sms-tjänster ... men tack och lov de är vanligtvis utanför en hem till salu! När det gäller 2/3 av er ... Jag hoppas att ni alla har pekskärmar och den andra tredjedelen har tangentborden.

När det gäller de som textar i biografen ... ja, vi ses. Jag är nyfiken på varför teatrar inte har installerat mobiltelefonblockerare. Jag skulle betala en extra dollar en film om jag inte behövde höra någons Justin Bieber-ringsignal! Tack till folket på Tatango för skrattret ... Jag ska tvätta händerna nu.

Var är du skyldig till sms-meddelanden Infographic

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.