Smsar du från badrummet?

textmeddelanden skuld

Chansen är ganska bra att du skriver text från badrummet ... faktiskt 2 av 3 personer erkänner att de gör det. Det blir lite tråkigt att tänka på att låna någons mobiltelefon nu! Vi uppskattar det när våra kunder använder våra sms -tjänster ... men tack och lov är de vanligtvis utanför en hem till salu! När det gäller 2/3 av er ... Jag hoppas att ni alla har pekskärmar och den andra tredjedelen har tangentborden.

När det gäller er som skickar sms i biografen ... ja, vi ses. Jag är nyfiken på varför teatrar inte har installerat mobiltelefonblockerare. Jag skulle betala en extra dollar om jag inte behövde höra någons Justin Bieber -ringsignal! Tack till folket på Tatango för skrattet ... Jag ska tvätta händerna nu.

Var är du skyldig till sms-meddelanden Infographic

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.