Domänen har ändrats till Marketingtechblog.com

snara

snaraDet här skulle kunna vara googlecide... eller bloggmord, vi får se. Jag skrev igår att jag borde inte ha använt mitt namn som mitt domännamn.

Hur som helst kommer du att märka att jag idag officiellt har ändrat webbplatsens domän från dknewmedia.com till martech.zone. Jag vidarebefordrar webbadressen de närmaste 6 månaderna tills trafik till dknewmedia.com sipprar av, då drar jag helt tillbaka den.

Jag berättar för dig hur tuff en övergång det är. Förhoppningsvis går allt bra!

Notera: Detta påverkar inte om du prenumererar via e-post eller via RSS.

9 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Så länge du gör dina 301-omdirigeringar ordentligt tycker jag inte att det borde vara ett problem när det gäller Google-icide. Jag ser dock ingen anledning att gå i pension på DouglasKarr.com. Om du 301 omdirigerar allt till lämplig URL, kommer du att behålla länkjuicen så länge det finns inkommande länkar till DouglasKarr.com (vilket sannolikt kommer att vara för alltid).

 3. 3

  Ser så smidig ut hittills, jag är säker på att allt kommer att ordna sig för dig, Doug.

  Jag slår också vad om att Doug Karr är glad. 🙂

 4. 4
 5. 5

  Jag tycker att det här är ett smart drag Doug. Det nya domännamnet matchar mycket närmare din riktade nisch, och som Willy sa ovan, så länge du har din 301-omdirigeringsinställning ordentligt, bör din sökmotorrankning verkligen inte drabbas.

 6. 6
 7. 7

  Hej Doug:
  Jag flyttade min webbadress i januari och fann att det var till stor hjälp att ändra flödet som du gjorde.

  Men jag har bestämt mig för att inte gå i pension på min gamla webbplats. Jag hade så många länkar från andra bloggar och webbplatser till den gamla webbplatsen, jag får fortfarande mycket inkommande trafik från den. De flesta som lägger mig på en bloggroll har den gamla webbplatsen. Vissa människor använder fortfarande favoriter, inte RSS. Många av google-resultaten är fortfarande den gamla webbplatsen.
  Hur som helst, lycka till med övergången.
  chris

 8. 8

  Jag hoppas att du gör några uppföljningsinlägg till den här.

  När jag köpte mitt första domännamn valde dumt mig ett med bindestreck. Det är inte ett stort problem, men något som jag kommer att förändra så småningom.

  Jag skulle vara intresserad av att veta hur det kommer att påverka mina SEO-insatser och trafik.

 9. 9

  Skulle vara bra om du kunde skriva ett inlägg om hur du gjorde överföringen, dvs hur flyttade du din WordPress-installation, hur du gör omdirigeringen, andra tips du lärde dig på vägen.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.