Dos and Don'ts of Content Marketing

infographic för marknadsföring av innehåll

Okej, här är din skratt på eftermiddagen. Använder sig av Meltwater Buzz, vi såg just denna enkla och vackra infografik som ger en bra checklista med objekt som man kanske vill tänka på när man utvecklar sin marknadsföringsstrategi för innehåll.

En av reglerna när det gäller bloggning är Publicera inte en dåligt skriven blogg. Jag har sett en hel del dåligt skrivande (utanför ämnet, med uttalande som faktiskt, meningslöst) som fortfarande har bra grammatik och stavning, så jag tror att det de menade var dåligt skriven blogg. Mina inlägg är ofta dåligt skrivna ... men jag tror att de fortfarande har värdefullt innehåll för det mesta ... rätta grammatiker och ortografer? Enligt min mening slår värdet på ditt innehåll hur bra det är skrivet. Det är bara min åsikt eftersom jag suger på grammatik och stavning.

Om jag tänker ställa att allt ditt innehåll måste skrivas med precision kan jag ha ett verkligt problem med den här infografiken. Infografiken kallas Do's and Dont's of Content Marketing. Till och med min fruktansvärda okunnighet om det engelska språket fick mig att göra en dubbeltagning av titeln. Borde det inte vara Dos and Don'ts of Content Marketing?

innehållsmarknadsföring-seo

2 Kommentarer

  1. 1

    Fantastiska tips Doug! Du spikade det igen .. Jag fick verkligen en mycket informativ läsning .. Tack för att du delade!

  2. 2

    Hej Douglas, tack för att du delar. Det är en mycket trevlig infografik, med många användbara tips. Jag har inte ens märkt skrivfel i titeln, förrän jag har läst din kommentar i inlägget 🙂 Och du har rätt, det borde vara "Dos".

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.