Tailwind CSS: A Utility-First CSS Framework and API for Rapid, Responsive Design

Medan jag fördjupar mig i teknik dagligen får jag inte så mycket tid som jag skulle vilja dela med mig av de komplexa integrationer och automatisering som mitt företag implementerar för kunderna. Dessutom har jag inte mycket upptäcktstid. Det mesta av den teknik jag skriver om är företag som söker Martech Zone täcker dem, men då och då - särskilt via Twitter - ser jag lite surr kring en ny

Trender och förutsägelser för digital marknadsföring

Försiktighetsåtgärder från företag under pandemin störde leveranskedjan, konsumenternas köpbeteende och våra marknadsföringsinsatser avsevärt under de senaste åren. Enligt min mening hände de största konsument- och affärsförändringarna med onlineshopping, hemleverans och mobilbetalningar. För marknadsförare såg vi en dramatisk förändring av avkastningen på investeringar i digital marknadsföringsteknik. Vi fortsätter att göra mer, på fler kanaler och medier, med mindre personal - vilket kräver oss

Hur man ökar engagemanget och försäljningen av semestern med segmentering av e -postlistor

Din e -postlistasegmentering spelar en avgörande roll för framgången för alla e -postkampanjer. Men vad kan du göra för att denna viktiga aspekt ska fungera till din fördel under semestern - den mest lönsamma tiden på året för ditt företag? Nyckeln till segmentering är data. Här är flera

Skicka e -post via SMTP i WordPress med Microsoft 365, Live, Outlook eller Hotmail

Om du kör WordPress som ditt innehållshanteringssystem är systemet vanligtvis konfigurerat för att skicka e -postmeddelanden (som systemmeddelanden, lösenordspåminnelser etc.) genom din värd. Detta är dock inte en bra lösning av ett par skäl: Vissa värdar blockerar faktiskt möjligheten att skicka utgående e -post från servern så att de inte är ett mål för hackare att lägga till skadlig kod som skickar e -post. E -postmeddelandet som kommer från din server är vanligtvis inte autentiserat