25 steg till framgång: Sökmotoroptimering och affärsblogging

ebook.pngSom förberedelse för Blogga Indianaoch med hjälp av Bryan Povlinski lanserade jag en 75-sidig e-bok med massor av råd, tips, tricks och hemligheter om sökmotoroptimering och affärsblogging.

Vi gav bort över 100 exemplar på Blog Indiana och feedbacken har varit otrolig. Jag uppskattar verkligen allt stöd!

Eftersom detta är min första e-bok har jag fått några råd från andra bloggare som har lagt ut e-böcker på nätet. Det första rådet jag fick var att sänka kostnaden avsevärt (från $ 99) under en begränsad tid. Detta tjänar två syften ... det får ut e-boken i omlopp genom att göra den mycket billigare och det genererar lite surr runt boken.


Ladda ner innehållsförteckningen och du får se hur omfattande den här boken är. Jag kommer att hålla priset på $ 9.99 ett tag - tills tillräckligt många kopior laddas ner så att jag börjar se lite surr. Så börja buzzin!

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jag hade turen att få en kopia av den här e-boken på Blog Indiana och WOW. Det är värt mycket mer än $ 9.99! Det är verkligen full av bra innehåll om SEO. Jag är inte ens halvvägs klar med boken ännu och jag bestämde mig redan för att skriva ut den och behålla den som en skrivbordsreferens. Du kommer inte bli besviken! Bra jobbat Doug & Bryan!

  3. 3

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.