Åtta saker du inte vet om mig

Okej, okej ... Jag tar mig an den här från Steven. Här är 8 saker som du förmodligen inte vet om mig:

 1. Förra året gjorde jag den största återgivningen av Love Song någonsin på jobbet. Det var sent, vi var 3 kvar på kontoret och det kom på Internetradio. När jag gjorde min stora finale gick min VD runt hörnet - han tog med sin bror på en rundtur i vår nya byggnad. Jag vet ... gör-gör-gör-gör-gör ... Jag vet ....
 2. Deborah, min enda syster, var Brittiskt Britannia (sp?) Jeansflicka i mitten av 80 -talet. Att få dina vänner att prata non-stop om din systers rumpa har en varaktig psykologisk påverkan. Jag var och är stolt över henne trots att vi sällan pratar.
 3. Ett av mina värsta jobb var en kreditkorts telemarketingagent på gymnasiet. Jag jobbade 2 veckor och registrerade aldrig någon. Jag försökte det i 2 veckor eftersom min pappa sa att jag aldrig skulle sluta jobba direkt ... du lär dig alltid något. I det här fallet fick jag veta att min pappa inte alltid hade rätt.
 4. Min bästa vän på gymnasiet är fortfarande min bästa vän, 20 år senare. Mike läser inte min blogg - men vi pratar fortfarande varannan vecka. Han och hans fru är otroliga.
 5. Den här veckan har jag kanske gjort de mest löjliga och motbjudande köpen i min bloggkarriär - en 24 ″ baklucka magnet för min bil:
  Hur ser din drömresa ut
 6. För två somrar sedan kunde du hitta mig online nästan varje kväll när jag spelade Rainbow Six på XBox Live.
 7. Min blogg är nu i genomsnitt över 500 dollar per månad i intäkter, den största källan är Textlänkannonser.
 8. I helgen är jag på NPR för att diskutera utnyttjandet av online -resurser för att förbättra din löneförhandling. Det var en ganska rolig intervju men jag var andfådd eftersom jag var tvungen att skynda från jobbet till parkeringshuset till radiostationen på mindre än 20 minuter. Jag är inte säker på hur det kommer att bli! Jag fick intervjun eftersom jag kommenterade på en webbplats någonstans att jag hade använt en Salary.com personlig lönerapport för att förhandla om min lön och jag äger också en online Lönekalkylator.

bild 1366071 8235306

Jag tror att jag redan har överfört den här typen av meme till andra, så jag tänker inte vidarebefordra den här - men jag ville svara på den!

7 Kommentarer

 1. 1

  tack

  Som en sidoanteckning är jag glad att någon tjänar pengar med TLA eftersom jag inte har gjort ett cent för att inte tala om att några annonser någonsin har visats .. och jag har försökt vid tre separata tillfällen. Jag har till och med deras plugin på plats och aktiverat .. för mig är tjänsten ogiltig.

  Inte för att AdSense är bättre, men till och med visas deras annonser ... Jag gör förmodligen mer än tillräckligt med saker fel men det är frustrerande att se veckor gå och ha tur att tjäna ett enda pengar.

  fel ... ooppsss ... ledsen för sidolösen LOL

  • 2

   Steven,

   Häng där med TLA. Jag tror på annonserna är dold för administratörer av bloggen. När jag väl fick en enda sponsor började de verkligen rulla in efter det. Jag trodde att något var fel också, men det är ett bra system.

   Doug

   • 3

    Åh, jag har hållit på med TLA sedan de först blev tillgängliga men jag har aldrig haft några annonser visade .. aldrig .. Jag har provat tjänsten vid tre separata tillfällen med den sista gången koden var på plats i över 3 månader ... och fortfarande nada

    Även AdSense visar sig vara en massa frustration ... Jag kan ha dagar med rimliga sidvisningar och inte göra en cent (i veckor i rad). Jag behöver en AdSense-guru för att hjälpa mig att tänka, för jag är säker på att jag förmodligen gör något fel ... att erkänna att det kan vara fallet hjälper fortfarande inte frustrationsnivåerna för något av annonsnätverken.

    åh ... nog att kapa dina inläggskommentarer Doug 🙂 förlåt men det är en känslig punkt just nu med mig

 2. 4
 3. 7

  Älskar bakluckans magnet. Vad sägs om att ha logotypen målad på sidan av din bil för maximal effekt 😉

  Jag måste prova TLA igen någon gång och se om de accepterar mig den här gången. AdSense ökade med 50% för mig förra månaden men vi pratar inte mega dollar ucks

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.