Otroligt ny e-postdesign (behövs)

Här är ytterligare ett mejl som jag älskar att få, men brukar inte göra någonting med det! Det här är Downtown Indianapolis, otroligt ny e-post.

Jag prenumererar för att jag hoppas att en ny design kommer fram - informationen till främja Indianapolis centrum finns där, men designen gör mejlen oläslig och oanvändbar. Här är varför:

 • Det finns ingen huvudlänk i huvudinformationen till den faktiska webbplatsen för Indy Downtown Inc. Kanske är det en försummelse, men jag tror att det verkligen behöver det.
 • Bilderna i rubriken är små och värdelösa - jag kan inte ens ta fram dem. Min gissning är att vem som än har utformat e -postmeddelandet har en mycket mindre upplösning än jag, så de ser kanske större ut. De tar upp värdefullt utrymme "ovanför mitten" ... det utrymme som människor faktiskt Kan se när de öppnar e-postmeddelandet i sin klient.
 • Första stycket till vänster, Ett ord från IDI, är en dålig titel och övertygande. Kanske vet folk inte ens vad en IDI är?
 • Teckensnittstorleken är liten, oläslig och har inga styckebrytningar eller punkter som gör att mina ögon kan skumma innehållet. Som ett resultat läste jag inte det! Bilden var dock ett bra samtal!
 • Kalenderhändelserna är förmodligen det bästa med det här e -postmeddelandet, men det finns ingen uppmaning till händelserna ... ge mig en länk för att köpa biljetter och få mer information om varje evenemang så att jag kan gå! Jag kommer inte att se ett evenemang här och försöka söka på det på Google. Jag har inte tid för det!
 • Innehållet krossas och pressas i tunna kolumner i onödan. Människor är på mycket större bildskärmar nu med bredare upplösningar ... flytta till ett 800 till 1000 pixlar brett format. Eftersom din kalender är en högra sidofält, har användaren inget emot att rulla horisontellt för att nå sidofältet och sedan läsa den.
  Snälla ta bort
  den 2
  kolumner pressade
  till 1 ...
  det är bara
  tillräckligt med plats
  för några få
  ord och det är
  riktigt svårt
  att läsa.
 • Det måste finnas minst en överväldigande uppmaning till e-postmeddelandet. Vill du att jag ska besöka stadsmarknaden? Köp en konsertbiljett? Ge mig en unik uppmaning till handling snarare än ett val på 40. Berätta mer om en sak än alla andra som kommer att driva mig dit.
 • Inkludera målsidor och utdrag om du är orolig för rummet. Skriv ett kort utdrag med en länk till "hela historien" som tar mig till en sida med lite andrum och ytterligare information.
 • Var är bilderna på människor? Att inte ha leende foton på människor i detta mejl får mig att känna att jag läser en broschyr eller nyhetsartikel. Bilder av människor som njuter av dessa evenemang och platser i centrala Indy kommer att få kontakt med mig.
 • Vad hände förra veckan? Vad sägs om en bra sammanfattning av ett evenemang eller företag som du marknadsförde på e-postmeddelandet med några kommentarer från läsarna om hur fantastisk en tid de hade. Göra det personligt!

Min poäng är inte att slamma detta mejl. Som jag sa är den full av bra information ... kanske för mycket! Det är uppenbart att folk som skrev kopian gjorde sina läxor - det behöver bara bättre presentation så att läsarna kan konsumera och agera på det.

otroligt nytt

En kommentar

 1. 1

  Om jag var designern / författaren av e-postmeddelandet skulle jag def. klippa kopian med minst 1/2. Du kan länka vissa artiklar till en annan innehållssida.

  Vägen till mycket kopia för ett e-postmeddelande.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.