E-postmarknadsföring efter siffrorna

e-postmarknadsföringsnummer

Min gode vän, Chris Baggott, håller på att släppa sin första bok, Email Marketing By the Numbers. Chris skrev boken med Ali försäljning, en annan vän till mig.

Chris är en grundare i ExactTarget, det företag jag är anställd hos som produktchef. Chris blogg (tillsammans med andra fantastiska ledare och anställda) har drivit ExactTarget in i stratosfären - utnämnd till ett av Inc: s 500 snabbast växande företag i landet.

Jag har inte bara haft nöjet att arbeta med Chris på ExactTarget, jag debuterar också i sin bok - talar om automatisering och integration. Jag ser fram emot att läsa boken såväl som spänningen att faktiskt se mig själv på tryck! Jag har skrivit för och varit i tidningar, men aldrig en bok. Det har faktiskt drivit mig att börja skriva själv, jag har ungefär 75 sidor på vad jag har lärt mig under mitt första bloggår. Jag måste dock komma tillbaka till det!

Chris startar också sitt nästa företag, Compendium-programvara. Jag har också haft nöjet att arbeta med Chris på denna start - vi tillbringade många kvällar med att tala om den olyckliga komplexiteten i att blogga användargränssnitt och läsarnas oförmåga att enkelt hitta innehåll. Du ser Compendium på kartan snart göra just det! Jag vill inte släppa ut för mycket på väskan, men jag är glad att se Chris vision bli verklighet ExactTarget gjorde. Chris arbetar på Compendium heltid nu. Jag har en son på väg till college, så jag var tvungen att välja en säker väg och hålla fast vid ett företag som redan exploderar!

Förbeställ din kopia av e-postmarknadsföring med numren! E-post är fortfarande en otrolig teknik med massor mer löfte. Till skillnad från alla andra tekniker ligger behörighetsbaserad e-post fortfarande i framkant för "push" -marknadsföring. Det vill säga, du gav mig tillstånd att kommunicera med dig, och jag kan skicka meddelandet till dig när jag behöver. TV, radio, tidningar, RSS har fortfarande ett stort beroende av att kunden, kunden eller potentiella kunderna 'tuning'. E-post har vuxit till en del av vardagen för oss (jag vet inte vad jag gjorde innan e-post!) Och kommer att fortsätta vara så.

Jag kan inte vänta med att få en kopia av boken! Och det är bättre att signera, Chris!

6 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Sal,

   Jag hoppas det! Chris är en fantastisk kille och är en e-postevangelist som har utropat e-postens kraft över hela världen under de senaste 5 åren. Hans råd är beprövade och framåt. E-post ser lite ut som "gårsdagens" teknik men det är allt annat än. Marknadsförare hittar e-postintegration, målsidor, utlösta sändningar etc. driver mer och mer trafik och intäkter till sina webbplatser.

   Tack!
   Doug

 2. 4

  Det ÄR en fantastisk bok och surren har börjat runt den i vår krets i Atlanta. Doug, bra att hitta din blogg och bästa hälsningar till dig, Chris och tankeledarna på Exact Target and Compendium. Gå tillbaka till Atlanta och ta en biff med mig någon gång! Scott

 3. 5

  Scott,

  Bra att höra från dig och glad att du hittade mig! Jag ser fram emot att träffas snart igen.

  För folk som inte vet: Definition 6 är en av pionjärerna för att utnyttja teknik inom marknadsföring. Om det fanns ett enda företag som jag har arbetat med som förstod tvärmediumannonsering, automatisering och förmågan att utnyttja styrkorna hos var och en, är det Definition6.

  Scott och team är absoluta tanke ledare i branschen. Jag hade nöjet att gå på middag med Michael Kogon (VD) och Scott en natt och det var ett friskt pust. Jag flög iväg från Atlanta, livfull med idéer och glada över att kunna återvända till att förbättra vår produkt.

  Microsoft har erkänt Definition6 om och om igen för sin uppfinningsrikedom och expertis. Det är ett otroligt team! När vi tittar på "Framtidens byrå" tycker jag att Definition6 redan är ett bra exempel!

  Tack för att du kom in och meddelade att du var här, Scott!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.