Lägga till en e-postförhandbok ökade placeringsfrekvensen för min inkorg med 15%

sportbil före efter

E-postleverans är dumt. Jag skojar inte. Det har funnits i över 20 år men vi har fortfarande 50+ e-postklienter som alla visar samma kod på olika sätt. Och vi tiotusentals Internetleverantörer (ISP) som alla i grunden har sina egna regler kring hantering av SPAM. Vi har ESP: er som har strikta regler som företag måste följa när de lägger till en enda abonnent ... och dessa regler kommuniceras faktiskt aldrig till ISP.

Jag älskar analogier, så låt oss tänka på det här.

sportbil

 • Jag är Doug, verksamheten som bygger fantastiska sportbilar - min e-post.
 • Du är Bob, klienten som vill köpa en fantastisk sportbil - du registrerar dig för min e-post.
 • Jag måste skicka bilen till dig, så jag får den bästa transportören jag kan hitta - min e-postleverantör.
 • Jag lägger till dig som mottagare, men min avsändare tror inte på mig. Jag måste bevisa att du har registrerat dig - dubbel opt-in.
 • Transportören säger okej och tar den fantastiska sportbilen till destinationslagret - Jag klickar på skicka med min ESP.
 • Lageret tecknar att det fick det - meddelande mottaget hos din ISP.

Det är när det blir kul.

 • Du går till lagret - din e-postklient.
 • Lageret har ingen rekord av den fantastiska sportbilen - det finns inte i din inkorg.
 • Du tittar överallt och hittar det äntligen på baksidan där ingen ser - det finns i din SPAM-mapp.
 • Du måste säga till lagret att aldrig lägga dina leveranser från mig - markerad som Ej skräppost.
 • Bilen är slagen för skit, saknar 3 däck och motorn startar inte - din e-postklient kan inte läsa HTML.

sportbil förstörd

Vad säger sportbilindustrin mig?

 • Ta fem gånger längre tid att bygga en löjligt dyr sportbil som är mycket mer skyddande mot skador på sjöfarten - Litmus testa din e-post.
 • Hyr en tredje part för att barnvakt och övervaka leveransen av varje fantastisk sportbil till alla dina kunder.

Detta är galenskap.

Tack och lov för övervakningen av inkorgens placering.

Hur vi ökade placeringsfrekvensen för inkorgen

Exempelvis gjorde vi några designändringar i vår Martech Zone nyhetsbrev. Tillsammans med att städa upp koden lade vi till våra senaste podcasts och lade till ett stycke om nyhetsbrevet för att öppna e-postmeddelandet.

Dålig idé. Vår e-postleveransgrad för samma abonnenter och samma e-post minskade med 15%. För oss är det ett stort antal - 15,000 XNUMX fler e-postmeddelanden kan flöda in i SPAM-mappen än tidigare. Så vi var tvungna att fixa det. Problemet måste vara den statiska texten i varje enskilt e-postmeddelande. Eftersom nyhetsbrevet innehåller våra senaste dagliga eller veckovisa inlägg undrade jag om jag kunde lägga till text högst upp i e-postmeddelandet som listade inläggstitlarna. Det skulle göra att varje kampanj har ett annat stycke högst upp i e-postmeddelandet.

För att dölja texten använde jag CSS-stiltaggar och inbyggd CSS, jag satte textstorleken till 1 pixlar för löjliga e-postklienter som inte döljer text. Resultatet? Jag har nu en dynamisk lista över de inlägg som visas i förhandsgranskningsfönstret för e-postklienter samt ett e-postmeddelande som levereras till tidigare inkorgshastigheter.

Här är ett diagram över våra inkorgen leveranspriser med 250ok. Du kommer att se att vi sjunker betydligt i början av året och sedan studsar tillbaka efter den tionde.

e-postinkorgshastighet

Det stämmer, den dumma förändringen förbättrade min inkorgsfrekvens med 15%! Tänk på det - samma exakta e-postmeddelande, bara med några rader text justerade som användaren inte ens kan se.

E-postleverans är dumt.

Hur skapade jag den dolda förpressen?

Ett par har frågat hur jag bokstavligen skapade det dynamiska innehållet i e-postmeddelandet. Först lade jag till den här CSS-referensen inom stiltaggarna i rubriken till e-postmeddelandet:

.preheader {display: none! important; synlighet: dold; opacitet: 0; färg: transparent; höjd: 0; bredd: 0; }

Därefter skrev jag i den första innehållsraden under body-taggen kod som hämtade de första tre inläggstitlarna, sammanfogade dem med ett komma och placerade dem inom följande intervall:

i dagens Martech Zone Varje vecka!

Resultatet är ungefär följande:

Det dumma sättet jag ökade placeringsgraden i inkorgen med 0%, vilka strategier, taktik och kanaler ska marknadsförare fokusera på 0, vad är en DSP (Demand-Side Platform)? i dagens Martech Weekly!

Observera att jag lade till en stil som gör teckensnittsfärgen vit så att den inte syns även om den visas, och för klienter som ignorerar färgen är den 1px så förhoppningsvis för liten att se.

PS: Jag har sagt det i flera år, men Internetleverantörer ska hantera prenumerationer och inte e-postleverantörer. Jag borde kunna registrera mitt nyhetsbrev med Google och låta Gmail-användare välja in ... och mina e-postmeddelanden ska alltid skickas till inkorgen. Är det löjligt svårt? Visst ... men det skulle lösa denna katastrof. Och e-postklienter bör få boo'd från marknaden om de inte stöder moderna HTML- och CSS-standarder.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 3
  • 4

   Hej Russell,

   Frölistan som tillhandahålls av 250ok spänner över tjänster och regioner, vilket skapar en provtagningslista som är representativ för den övergripande listans leverans.

   Doug

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.