Avsluta överbelastning av e-post med Unroll.me

rulla upp mig

Varannan månad måste jag gå igenom mina e-postmeddelanden och börja filtrera bort allt skräp. Från plattformar jag har testat, till sociala aviseringar och nyhetsbrev - min inkorg är packad. Jag använder några bra verktyg för att hantera det, som Mailström, men det är fortfarande lite utom kontroll.

Unroll.me är här för att hjälpa dig att återfå kontrollen över din inkorg. Istället för att få flera prenumerationsmeddelanden under dagen kan du bara få en. Ja, vi sa en. Sammanställningen kombinerar dina valda prenumerationer och organiserar dem i en praktisk daglig e-post. Vad sägs om de oönskade e-postmeddelandena? Med ett enda klick kan du avsluta prenumerationen på alla skräppost som är kända för mänskligheten. Verkligen.

unroll-190-prenumerationer

Efter att ha registrerat mig för Unroll.me kan jag ha en aning om varför min inkorg drunknar ... de identifierade 190 olika prenumerationer! Unroll.me tillåter mig nu att rulla e-postmeddelandena som jag vill ha i en daglig, lyhörd, e-post ... eller att avsluta prenumerationen på allt skräp som jag inte ens visste att jag prenumererade på!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.