Evercontact: Uppdatera din kontaktinformation med signaturer för inkommande e-post

Depositphotos 7530672 s

För ungefär en halvtimme sedan ringde en PR-person till mig för att starta en online-intervju ... Jag svarade på telefonen och sa, "Hej Rebecca - jag är redo att gå!" och hon blev förvånad över att jag visste vem som ringde. Anledningen till att jag vet är att Rebecca hade kontaktat mig några gånger för att samordna evenemanget och hennes kontaktuppgifter lades automatiskt till mina Google-kontakter och synkroniserades med min telefon.

logo-evercontact

Det är en fantastisk tjänst som heter Evercontact. Evercontact skannar intelligent din inkommande e-post och berikar automatiskt kontaktuppgifter i din adressbok och CRM. Evercontact stöder Gmail, Google Apps, Outlook och Salesforce.

Bäst av allt behöver du inte göra någonting - Evercontact skannar din inkommande e-post efter e-signaturer i bakgrunden och uppdaterar automatiskt kontaktens detaljer. De ger till och med en daglig rapport om förändringarna!

3 Kommentarer

 1. 1

  Signaturer är inte tillförlitliga som datakälla. Jag föreslår istället att hantera kontakter med GlipMe, som sedan kan mata GMail och vilken smartphone som helst med uppdaterade kontakter.

  • 2
   • 3

    det här rapporterade någonsin från min gmail-postlåda: ”Mindre goda nyheter: Bummer! Det verkar inte som om vårt system hittade några kontakter att uppdatera åt dig idag, men snart säkert. :) ”

    signaturer är bara godtycklig text i ett textflöde ...

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.