Everypost: En mobilapp att publicera överallt

varje inlägg

Everypost blir snabbt mitt goto-program för att dela min status, foton och video med min iPhone (Här är Droid). Eveyrpost integreras med Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, tumblr, Linkedin, e-post och nu Dropbox ... allt från ett enda inlägg.

Appens enkelhet är dess ultimata funktion.

 • everypost-skärmenRent och lättanvänt gränssnitt - Everypost användargränssnitt är rent och extremt lätt att använda. Fånga, posta och spara multimediainnehåll på bara några sekunder.
 • Publicera innehåll som ett proffs - Med Everypost kan du publicera innehåll som ett proffs på Facebook- och Google+ sidor, Linkedin-företag och mer!
 • Anpassa din uppläggningsupplevelse - Du kan anpassa dina inlägg per kanal och glömma begränsningen på 140 tecken! (IOS-version).
 • Spara dina föredragna inlägg, foton och videor - IOS-versionen låter dig spara ditt föredragna multimediainnehåll i Dropbox. Google Drive kommer snart för Android!
 • Lägg upp och spara multimediainnehåll samtidigt - Pressa innehåll till Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin, tumblr och Dropbox.

4 Kommentarer

 1. 1

  Tack Douglas för din fantastiska recension och för att hjälpa oss att sprida ordet! Håll dig uppdaterad, nya fantastiska funktioner kommer snart! Med vänliga hälsningar. Fernando Cuscuela, grundare och VD - Everypost.

 2. 3
 3. 4

  Hej, jag är ny på Everypost, och jag måste kunna publicera på mitt företags facebook / Google + -sida, men appen tillåter mig bara att publicera till min kontoprofil ... även om du i din artikel nämner:

  ”Publicera innehåll som ett proffs - Med Everypost kan du publicera innehåll som ett proffs på Facebook- och Google+ sidor, Linkedin-företag och mer!”

  Så min fråga är: Hur kan jag publicera på mina sidor?

  Tack så mycket,

  Oli

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.