Facebook inaktiverat Mitt konto

Skärmdump 2011 01 16 vid 1.37.48 PM

Ingen varning, ingen anledning, ingen e-post som förklarar varför ... mina Facebook-sidor är inaktiverade, mina Facebook-appar är inaktiverade och min Facebook-konto är inaktiverat. För några dagar sedan var jag tvungen att återställa mitt lösenord - Facebook såg att någon försökte logga in med mitt konto från norra Indiana. Jag är inte säker på om detta hade någon inverkan på denna incident.

Skärmdump 2011 01 16 vid 1.37.48 PM

Ganska dumt om du frågar mig. Och det bekräftar mitt råd till alla företag - lita inte på att Facebook eller någon annan plattform är ditt primära kommunikationsmedel. Jag har några vänner som är nära teamen på Facebook - jag ska se vad jag kan göra för att få kontot återaktiverat. Jag har redan gjort begäran via deras hjälpsida.

1:33 Här är en lista över alla omedelbara meddelanden

Skärmdump 2011 01 16 vid 1.51.49 PM

På sidan: Som förälder är jag också upprörd ... Jag kan hålla ett öga på min dotter genom mitt Facebook-konto.

1:36 Här är ett e-postsvar jag fick från Facebook

Skärmdump 2011 01 16 vid 2.14.39 PM

21 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Kanske Facebook kryssade för att du satte alla dina tweets där. 😉

  Allt skämtar åt sidan, du har rätt i ditt råd till företag. Du äger inte din Facebook-närvaro. Facebook gör det.

  • 3

   Jag har tänkt på det, Chuck. Verkar dumt men eftersom jag använder deras Twitter-integrationsfunktion för att göra det!

   Din andra punkt är död den ... det är därför vi inte kan ha ett företag som äger Internet.

 3. 4

  Inlägget uppdateras med ett brev som mottagits för att verifiera min identitet ... vilket verkar löjligt eftersom jag har flera appar, flera sidor, massor av vänner - och jag har varit på Facebook i flera år nu.

 4. 5

  Oh skit, Doug. Det är verkligen skrämmande, de skulle bara stänga av det utan föregående meddelande. Jag tänkte aldrig riktigt på hur lätt allt som kunde tas bort.

  Det är galet att tänka att människor och företag investerar tusentals dollar per månad i sina Facebook- och Twitter-fastigheter utan att det verkligen finns några garantier för att de ens kommer att vara där imorgon.

  Hoppas du får reda på det.

  • 6

   Tack Joel. Med tanke på den investering jag också har gjort i # Facebooks reklam verkar det ganska ologiskt. Undersöker PR och andra vägar när vi pratar.

 5. 7

  Exakt samma sak hände mig på måndag, Doug. Jag fick samma generiska e-post, EFTER att jag redan hade bytt lösenord på egen hand. Jag svarade på deras e-post inom 7 minuter och har fortfarande inte hört tillbaka. Det är frustrerande med tanke på att det inte finns någon officiell förklaring från FB om exakt vad som hände / varför. Jag var också medlem i din Navy Vets-app, jag undrar om det har hänt andra i gruppen.

 6. 9

  Fick en anteckning från en klient om att alla tio av deras administratörer, inklusive jag, hade sina # Facebook-konton inaktiverade idag. Jag har tillgång, men fungerar inte på deras sida personligen. Det blir intressant att se om detta hade något att göra med detta. Jag läste också att Facebook har en bugg tillbaka i november som inaktiverade en massa konton. Jag fortsätter att hålla er uppdaterade.

 7. 10

  Doug, jag är säker på att de får det löst åt dig. Du måste ha ett ganska robust automatiserat system om du har 500 miljoner kunder och de flesta förfrågningarna är redan adresserade i Hjälp. Håll oss uppdaterade. Amen att du inte kan lita på någon källa. Det är inte ett knack på Facebook, eftersom det inte är lika troligt (kanske mer troligt) att din webbplats skulle gå ner och Facebook vara uppe?

  Och det hjälper alltid att känna människor på insidan.

  ”Jag försökte komma ihåg vad det var jag sa att du hade gjort.
  Spelar ingen roll för att du fortfarande är min enda.
  Saker går fel, saker går fel. ” - Chris Isaak

  • 11

   Jag antar att vi får se, Kenan! Den riktigt dåliga delen av denna upplevelse var att jag verkligen började anpassa mig till Facebook och blev mindre negativ om att de försökte "äga" Internet. Jag kommer att överleva den här fina ... men med nästan halva jorden på Facebook skulle du tro att deras metoder inte bara var svartvita. Om det fanns misstänkt aktivitet kunde de meddela mig om det.

   När allt kommer omkring är jag BETALANDE medlem av Facebook och har köpt Facebook-annonser för att växa mina samhällen där. På ett ögonblick, utan min vetskap och utan NÅGON åtgärd som är borta. Verkar som om de skulle vara lite mer ansvarsfulla mot de människor som marknadsför Facebook, köper reklam där och konsulterar företag om hur man bäst kan utnyttja den.

 8. 12

  Doug, jag fick samma exakta e-post den 11 januari efter att ha försökt logga in på min facebook. Jag har provat allt och jag får inget svar från facebook.

 9. 13
  • 14

   Intressant, Doug. Gruvan är fortfarande avaktiverad (sedan 1/10). Skickade ett andra svar på deras generiska e-post i morse. Men du har rätt, detta bekräftar på nytt för företag att de aldrig borde lita på FB 100% som en "dedikerad" del av deras sociala affärer.

 10. 15

  Samma sak hände mig för tio dagar sedan. Jag har skrivit till Facebook varje dag - INGET svar! Kan inte ringa dem i telefon. . . de svarar inte! Kundtjänst är hemsk - faktiskt, obefintlig. Löjligt för ett företag som säger hur “vänliga” de är! Inte när det gäller problem!

 11. 16

  Mitt Facebook-konto har inaktiverats idag ... Jag är inte så arg som jag skulle vara. Men jag mailade ändå Facebook. Jag fick till och med min flickvän starta en grupp på Facebook med mitt namn i så att de släppte igen!

 12. 17

  Hej jag heter TaShe. Mitt konto inaktiverades ur det blå som för 3 veckor sedan. Jag har spenderat så mycket tid på att försöka komma i kontakt med Facebook-personalen, men jag har inte fått något svar. Jag kan inte skapa en ny sida förrän de svarar eftersom de säger att det också är ett brott mot deras regler. Så vad ska jag göra? Min info och allt annat jag kunde behöva var på Facebook. Jag hade ett smeknamn mellan mitt för- och efternamn vilket kan ha varit fallet, men jag fick ingen varning. Det dåliga med detta är att jag inte får svar från Facebook och jag har väntat i nästan en månad. Detta frustrerar mig för jag kan inte ens skapa ett nytt konto tills jag får någon form av svar på Facebook. Vad gör jag man ???

 13. 18

  Hej jag heter Sharon. Mitt fb-konto inaktiverades också utan någon varning den 29 mars 2011 och jag har ingen aning om varför. Jag har alla mina vänner, familj och kollegor på fb och det gör mig bedrövad att bli utelämnad från alla uppdateringar och information om mitt arbete som jag får regelbundet. Det är lätt att säga att inte lita på fb men om resten av mina vänner och familj är på fb och de litar på fb för att kontakta varandra vilket val har jag !! Jag saknar dem så mycket och jag saknar också att spela farmville som jag startade redan 2009 och spenderade riktiga pengar på det och plötsligt är allt borta! Det som stör mig mest är att jag inte fick något svar från fb än! Jag önskar bara att det kommer att returneras !!

  • 19

   Jag är i samma position som du. Mina barnbilder och bilder av min avlidne fästman finns alla på mitt konto och jag kan nu aldrig återställa dem? Varför var jag inaktiverad utan svar eller något? Jag har inget olämpligt på min sida och jag tror att de skulle undersöka dessa saker innan de bara inaktiverar någon. Det är frustrerande men jag antar att det inte finns något som kan göras. Inte rättvist

 14. 20

  Hej jag heter Sharon. Mitt fb-konto inaktiverades också utan någon varning den 29 mars 2011 och jag har ingen aning om varför. Jag har alla mina vänner, familj och kollegor på fb och det gör mig bedrövad att bli utelämnad från alla uppdateringar och information om mitt arbete som jag får regelbundet. Det är lätt att säga att inte lita på fb men om resten av mina vänner och familj är på fb och de litar på fb för att kontakta varandra vilket val har jag !! Jag saknar dem så mycket och jag saknar också att spela farmville som jag startade redan 2009 och spenderade riktiga pengar på det och plötsligt är allt borta! Det som stör mig mest är att jag inte fick något svar från fb än! Jag önskar bara att det kommer att returneras !!

 15. 21

  Hej också jag 1 juni 2012 2:55 jag var inaktiverad och 2 juni 2012 1:04 fick jag ett meddelande om att jag av misstag stängdes av så jag fick tillbaka mitt konto men den 3 juni 2012 3:14 var jag åter inaktiverad men sedan det är söndag tror jag inte att de kommer att svara kanske det är borta .. hihi men jag skickar min Phil. post-ID och födelsecert. NSO kopia förra juni 1 så de godkänner mig och bekräftar bara fel men 3 juni 2012 igen jag var inaktiverad jag känner mig så dålig jag spenderar riktiga pengar för spel där och 2 juni efter det gav mig tillbaka mitt fb jag köper igen .. och juni 3 2012 var jag åter inaktiverad huhu de säger att Asiens virus kan inträffa 2 juni sa min vän att när jag loggar in på facebook men varför inaktiverad har jag inte brutit mot några fb-regler hoppas jag på måndag fb-teamets svar

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.