6 Kommentarer

  1. 1
  2. 3

    Jag har ingen aning om hur du kan säga att någon av den här sidan är läsbar? Jag var tvungen att rulla halvvägs för att läsa något och då var det inte värt det. Om du tror att ett sidofält på 3/4 sidor med färgglada knappar och en pop-up som ständigt irriterar mig är affärsmarknadsföring, så har du tappat bort det. Jag har bara brytt mig om att skriva detta för att dela något med dig, som du har gjort med mig. Och det är CUT to the CHASE. Jag kanske gamla skola och webbplats teknik verkligen rör sig i takt. Men marknadsföring handlar säkert fortfarande om att bygga affärskontakter och få information om dina konkurrenter? Skulle inte överraska mig om majoriteten av din läsarkrets är färgblind. Jag går verkligen den vägen.

    • 4

      Tack för återkopplingen, Steve. Vi tillhandahåller innehållet här utan kostnad för dig och vår läsarkrets har två siffror i flera år. Jag är mer benägen att fortsätta arbeta i riktning mot våra fans, våra annonsörer och våra sponsorer. Med vänliga hälsningar.

  3. 5

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.