Content Marketing

Tack och lov för vänner!

För er som märkte att jag försvann från nätet i helgen, ber jag om ursäkt för att jag inte ens lagt upp en anteckning eller två. Vi hade lite av en familjekris hemma som tog all min uppmärksamhet och energi. Oavsett hur viktig min blogg är och behåller mitt rykte på nätet är ingenting lika viktigt som familjen.

Jag är mycket tacksam för mina vänner, online och offline, under dessa utmanande tider. Jag hade en hel del mejl i helgen som bara frågade om allt är okej. (Det är inte okej än, men det kommer dit.)

På tal om vänner, det här är ett inlägg som jag tänkt göra ett tag. Bra vän och kollega Bean Fiend, Jason Bean (ingen relation) skrev ett inlägg Be Douglas Karrvän.

jasonbeandouglasskarr tumme

Det hela började när Jason ställde in sin kamera för att ta ett tidsinställt foto av oss två. Jag hånade upp och stod där med armen runt honom och han tog bilden. Vi kom då på idén att göra ett inlägg och få andra att "fylla i" och vara min vän. Här är svaret vi fick!

Jag klappar honom inte riktigt på huvudet, jag skulle skjuta honom från disken och kameran fångade det!
Jag klappar inte riktigt John Uhri på huvudet, jag skulle skjuta honom från disken och kameran fångade det!

Jag har träffat Lorraine och hennes man några gånger och vi har haft varandras sällskap. Jag tror att vi är mer som en återförenad familj!
Jag har träffat Lorraine och hennes man några gånger på regionala evenemang och vi har haft varandras sällskap ganska mycket (jag hoppas åtminstone att de har haft mina!). Jag tror att vi är mer som en återförenad familj!

Michelle's blogg är ny för mig - men jag tycker redan om hennes omtänksamma och personliga prosa. Jag hoppas att vi kan träffa Michelle och ta den där koppen kaffe!
Michelles blogg är ny för mig - men jag tycker redan om hennes omtänksamma och personliga prosa. Jag hoppas att vi kan träffa Michelle och ta den där koppen kaffe!

Lokal podcaster och musikentreprenör extraordinaire, Darrin Snider tog till och med tid att få mig in där! Jag träffade Darrin på ExactTarget och tyckte verkligen om vårt samtal. Hoppas att korsa vägar igen snart!
Lokal podcaster och musikentreprenör extraordinaire, Darrin Snider tog till och med tid att komma igång! Jag träffade Darrin kl ExactTarget och gillade verkligen vårt samtal. Hoppas att korsa vägar igen snart!

Du kan fortfarande få kul! Här är originalfoto som du kan Photoshop dig själv till! Ju fler vänner, desto bättre!

Douglas Karr

Douglas Karr är grundaren av Martech Zone och en erkänd expert på digital transformation. Douglas har hjälpt till att starta flera framgångsrika MarTech-startups, har hjälpt till med due diligence på över $5 miljarder i Martech-förvärv och investeringar, och fortsätter att lansera sina egna plattformar och tjänster. Han är en av grundarna av Highbridge, ett konsultföretag för digital transformation. Douglas är också en publicerad författare till en Dummies guide och en bok om företagsledarskap.

4 Kommentarer

  1. Antar att det betyder att du inte fick den coola Google-plugin-modulen byggd heller då. Hoppas att saker släpper ut ännu mer när dagen går. Du är dock helt korrekt, inget viktigare än min familj. Utmaningen är hur man balanserar att spendera tid med familjen med att spendera tid på att göra de saker du måste så att du kan ta hand om och försörja dem också. Jag är säker på att vi ses på The Bean Cup snart.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.

Relaterade artiklar