Geotoko: Platsbaserade kampanjer för flera plattformar

Skärmdump 2011 02 02 vid 6.01.39 PM

När jag tar mig tid att chatta med vänner i branschen lär jag mig alltid om nya och fantastiska verktyg. Idag pratade jag med Pat Coyle. Pat kör premiären Byrå för marknadsföring av sport, Coyle Media. Han delade Geotoko med mig - en platsbaserad marknadsföring i realtid och analytics plattformen.

Det är en ganska imponerande verktygssats som kombinerar förmågan att marknadsföra med hjälp av fyrkant, Twitter och Gowalla med Facebook platser på väg. Nu när Google Places lägger till incheckning, jag är säker på att det också är i horisonten!

Här är några höjdpunkter från Geotoko-webbplatsen:

 • Bygg kampanjer på flera platsbaserade plattformar - Med Geotokos lättanvända kampanjguide kan du skapa engagerande platsbaserade kampanjer för Foursquare, Facebook Places och Gowalla på några minuter.
 • Live-besökarspårning och värmekartteknik - Få tillgång till kraftfull plats i realtid analytics, analysera användarnas incheckningsbeteende och samla konkurrenskraftig intelligens med Geotokos Heat Map-teknik.
 • Hantera flera platser på ett ställe - Ladda upp och hantera tusentals platser enkelt på en kraftfull plattform. Vi matchar automatiskt dina platser till arenor på Foursquare & Facebook Places.

3 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Du satsar, Pallian! Pat sa att ni också är uppe i Vancouver. Jag gick faktiskt på gymnasiet där uppe innan jag flyttade tillbaka till USA. I mina tre bästa städer i världen!

 2. 3

  Jag måste säga att efter att ha sett videodemo är jag ganska imponerad av enkelheten i denna applikation. Jag är inte säker på vem deras främsta konkurrenter skulle vara, men det blir definitivt ett starkare affärsfall att aggregera konton och erbjuda en enda lösning för att genomföra och hantera kampanjer och erbjudanden. Det finns en annan start från Boston som jag kan tänka mig som heter OfferedLocal som också är ganska lika. Det kan vara värt att titta på det också. Bra recension, Doug.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.