GetProspect: Hitta B2B-e-postadresser och hantera prospektlistor

Hitta Prospect

Så mycket som jag inte gillar att bli skräppost måste jag erkänna att det ibland har hittats min e-postadress och kontaktat mig för legitima affärer. Jag har faktiskt anställt några entreprenörer och köpt några plattformar från dessa oönskade utgående e-postmeddelanden som skickats till mig.

Som sagt, jag förväntar mig en viss respekt i dessa meddelanden:

  • Forskning - Jag vill veta att jag identifierades unikt för ett specifikt syfte.
  • personalisering - Jag vill att personen ska meddela mig exakt vad det syftet var och deras förväntningar.
  • Opt-out - Jag vill ha ett sätt att välja bort uppmaningen och aldrig få ytterligare ett e-postmeddelande om det inte är tillämpligt.

GetProspect Email Finder

Tidigare har jag också gjort (gasp) otänkbart och köpta bulk-e-postlistor. Det är dock en riktigt skissartad bransch, så dina chanser att skada ditt rykte och bli avstängda av din e-postleverantör är stora. Om du gör detta kan du bättre köra listan genom ett e-postinformation för att säkerställa att du inte importerar e-postmeddelanden med skräppost och e-postmeddelanden som kommer att studsa.

GetProspect är en sökbar samling av e-postadresser kombinerat med en intelligensmotor som håller register uppdaterade. Ange bara dina sökkriterier och vår e-postutdragare ger en lista med namn med företagets e-post, position, LinkedIn-profil-URL, företagsnamn, bransch, webbplats och mycket mer!

GetProspect - Hitta en Prospect-e-postadress

GetProspect Prospect Management

GetProspect ger ett bra gränssnitt för att importera, söka, filtrera, organisera och exportera dina kunder.

GetProspect Prospect Management

GetProspect Prospect Management-funktioner inkluderar:

  • listor - Gruppera dina extraherade profiler i listor. Beställ efter namn, företag, befattning etc.
  • integrationer - Importera eller exportera dina kunder till över 750 appar inklusive Linkedin, Salesforce, Pipedrive, Zoho CRM, Mailchimp, Mailgun och Suite G.
  • - Du kan bjuda in ditt team att dela med dig av din plan för att hitta potentiella kunder snabbare.
  • exportera till Excel - Exportera hittade kontakter till XLS-fil med extraherade e-postmeddelanden och annan information.
  • Bulk Import - Hitta en lista med e-post på en gång. Importera bara filer som innehåller namn och företagsinformation och hitta e-postmeddelandena i bulk.
  • Företagsinformation - Hitta användbar information som företagswebbplats, fysisk adress och telefonnummer, företagsstorlek, antal anställda och mer.

Registrera dig och få 200 e-postadresser gratis

Upplysningar: Jag använder min affiliate-länk för GetProspect - använd kod 6rE12 så att du kan få 200 potentiella e-postadresser!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.