Kommer bort från Comcasts svartlista

Blockera

Om du skickar mycket e-post från din ansökan via e-postmarknadsföring, måste du se till att din webbplats är vitlistad med de stora Internetleverantörerna. Jag har tidigare skrivit om vitlistning med AOL och Yahoo Idag fick vi reda på att det kan finnas ett problem där vår webbplats kan blockeras av Comcast. Comcast har lite info för att berätta om de blockerar din e-post eller inte.

Jag har skrivit tidigare vilka steg Jag har lärt mig att säkerställa att vår webbplats har ett gott rykte, men det är fortfarande möjligt att ha problem med e-postleverans även om du är oskyldig.

En representant från Comcast skickade ett mejl med en länk till Comcasts Blockerade leverantörsformulär. Jag har fyllt i allt, förhoppningsvis löser detta problem vi stötte på i går kväll där en användare faktiskt inte ens kunde få tillgång till vår applikation.

Jag har läst en hel del mardrömmar online om Comcasts DNS-blockering. Vi rekommenderar att användarna använder Öppen under tiden.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.