AppSheet: Skapa och distribuera en mobilapp för innehållsgodkännande med Google Sheets

App för godkännande av Google AppSheet-innehåll

Medan jag fortfarande utvecklas då och då saknar jag både talangen eller tiden att bli heltidsutvecklare. Jag uppskattar den kunskap jag har - det hjälper mig att överbrygga klyftan mellan utvecklingsresurser och företag som har problem varje dag. Men ... Jag vill inte fortsätta lära mig.

Det finns ett par anledningar till att det inte är en bra strategi att utveckla min expertis inom programmering:

  1. Vid denna tidpunkt i min karriär - min expertis behövs någon annanstans.
  2. Den större anledningen är dock att jag inte tror att efterfrågan på omättlig efterfrågan på utvecklare kommer att bestå.

Varför? Eftersom stora plattformar använder otroligt bra lösningar utan kod.

Ingen kod, kodlös och låg kodlösningar

Nästa fas av digital teknik kan vara mer spännande än något framsteg som vi har sett på ett tag. Stora företag utvecklar dra och släpp-lösningar (ingen kod eller kodlösa) lösningar som är vansinnigt bra. Möjligheten för dessa system är obegränsad eftersom företagsledare faktiskt inte behöver ett utvecklingsföretag för att få sin lösning från en servettskiss till en fullfjädrad applikation.

Google AppSheet

Om du använder Googles arbetsyta för din organisation (jag rekommenderar det starkt) har de lanserat AppSheet - en applikationsbyggare utan kod! Med AppSheetkan du snabbt skapa anpassade appar för att effektivisera, automatisera och förenkla arbetet. Ingen kodning nödvändig.

Alla i din Google Workspace kan skapa och hantera sina egna appar ... vilket kan öka ditt team produktivitet, minska fel och minska eftersläpningen i ditt utvecklingsteam.

Google AppSheet

Ansökan om godkännande av AppSheet-innehåll

Här är ett bra exempel, a ansökan om godkännande av ledningen som innehåller Google Sheets och AppSheet för att enkelt driva innehåll genom en steg-för-steg-godkännandeprocess.

Google AppSheet-innehållsgodkännande

Den här appen är bara ansluten till Google Sheets, men du kan integrera vilken datakälla du vill.

Distribuera på iTunes eller Google Play

Den bästa delen? Appen som du precis spenderat tid på att skapa utan en kodrad är inte bara en webbapplikation som körs i en webbläsare tillåter AppSheet användare att skapa en vitmärkningsversion av appen som du kan distribuera på Google Play eller på iPhone via iTunes.

Driftsättning kräver minimalt AppSheet-licensiering som baseras på en betal per användare eller ett PRO-engagemang.

AppSheet-prissättning

Upplysning: Jag använder min Google affiliate-kod här.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.