Ring mig när du är slut på Beta, Google Gears!

Google Gears BetaJag vet inte vad i helvete som är packat i Google Gears för sin Beta-release, men jag tycker att de borde flytta tillbaka till Alpha.

Jag började springa Google Gears för ungefär en vecka sedan för att testa offline -funktionen för applikationer som Google Reader. Jag märkte inte direkt några problem med tillägget, men under veckan var jag tvungen att sluta Firefox mer och mer och mer.

Så småningom bara att ha en enda sida öppen (som inte har något att göra med offlinevisning) skulle Firefox få frysa. Den andra natten märkte jag det när jag använde det Yahoo Webmessenger. Jag var nyfiken på om det var Yahoo som orsakade mig problem. Idag slutade jag använda den och hade fortfarande problem. Jag inaktiverade Google Gears efter att Firefox skulle frysa med några minuters mellanrum och voila! Jag är ledig igen.

Tyvärr, Google. Få tillbaka dina rumpor på campus, beställ lite pizza och klipp av massagekupongerna för detta team - de måste komma tillbaka till jobbet!

3 Kommentarer

 1. 1

  När jag hade mitt snabba spel med Gears hittade jag ett antal konstiga saker på gång men jag lade ner det på det faktum att jag utvecklade och att det skulle bli biverkningar, jag slutade också avinstallera det eftersom jag redan har för många Firefox tillägg installerade.

  Jag tycker att firefox i sig blir mer opålitligt ju fler tillägg du har på en gång, inte säker på om detta ner till minnesläckor eller bara generellt saktar ner.

 2. 2

  bara google har modet att släppa beta-programvara i så stor skala.

  vi försökte en gång släppa beta-programvara och många shareware-webbplatser vägrade att acceptera programvaran ... och sa att det kan orsaka instabilitet på användarens maskin.

  Men samma webbplats kommer mer än gärna att publicera beta-saker från stora killar 🙂

 3. 3

  Exakt!
  Jag har haft liknande problem. Infact, jag har slutat använda Firefox ... till slut visste jag att det var växlar och inaktiverade alla tillägg ... för att bekräfta att det var tilläggsproblemet, \ n.
  Vänd tillbaka andra sans växlar gradvis. På något sätt är firefox fortfarande sliten. 🙂

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.