Grattis på födelsedagen till mig!

ExactTarget födelsedag

ExactTarget är ett bra ställe att arbeta på!

I morse överraskade mina kompisar / kollegor / kollegor mig med en väl dekorerad skida. Komplett med födelsedagskonfetti (noga med att inte få något i mitt tangentbord), Happy Birthday-band, en Expresso-maskin (!!!), Dr. Grip Gel Fine Point-penna, Expo Dry Erase Marker med magnetfäste och suddgummi på spetsen, OCH en "Tide To Go" fläckborttagare (eftersom jag alltid återvänder från lunchen med en enda droppe av något på min skjorta).

Du kan inte ha en mycket bättre födelsedag än så! (Tills jag kommer hem och mina barn matar mig min tårta med mitt "Over the Hill" -ljus!). Jisses, jag är inte ens 40 än!

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.